Ρίβερς: «Το πρωτάθλημα ανήκει στον Παύλο, δεν έχω συμβόλαιο...»

Ρίβερς: «Το πρωτάθλημα ανήκει στον Παύλο, δεν έχω συμβόλαιο...»

Γιώργος Κούβαρης
Ρίβερς: «Το πρωτάθλημα ανήκει στον Παύλο, δεν έχω συμβόλαιο...»

bet365

Ο Κέι Σι Ρίβερς μίλησε στο gazzetta.gr για την κατάκτηση του τίτλου, ενώ όσον αφορά το μέλλον του είπε με νόημα: «Δεν έχω συμβόλαιο». Ποια είναι τα δεδομένα...

Σίγουρα η διαφορά του Κέι Σι Ρίβερς της σεζόν 2016-17 με τον Κέι Σι Ρίβερς της σεζόν 2017-18, ήταν τεράστια. Ο Αμερικανός γκαρντ δεν βρέθηκε στα ίδια επίπεδα με αυτά της περασμένης χρονιάς, πολλώ δε μάλλον από τη στιγμή που τραυματίστηκε στον ώμο και μετά. Οι αριθμοί του έπεσαν σημαντικά και δεν ήταν εφάμιλλοι με αυτούς που... πρωτοσυστήθηκε στο κοινό του Παναθηναϊκού με αποτέλεσμα να αποτελέσει και σύνθημα στα χείλη τους.

Συγκεκριμένα στην Basket League οι 8,9 πόντοι έγιναν 7,3 κατά μέσο όρο, τα 2,2 ριμπάουντ έγιναν 1,8 ενώ σε σύνολο 32 ματς και τις δύο σεζόν, φέτος ήταν πιο άστοχος έξω από τα 6,75 μέτρα έχοντας ευστοχήσει και σε λιγότερα τρίποντα (46/113) σε σχέση με πέρυσι (52/125). Το ίδιο συνέβη και στην EuroLeague, με τον Ρίβερς να έχει φέτος 8,5 πόντους σε κάθε ματς έναντι 11,2 πέρυσι και με 21 τρίποντα λιγότερα (41/82 έναντι 62/127).

Φυσικά το όνομά του αναμένεται να απασχολήσει άμεσα την «πράσινη» διοίκηση όσον αφορά το ενδεχόμενο της ανανέωσης. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ξεκίνημα της χρονιάς είχαν γίνει οι πρώτες συζητήσεις για συμβόλαιο που έφτανε το ένα εκατομμύριο ευρώ ετησίως ωστόσο κάποιες λεπτομέρειες είχαν «σκαλώσει» την οριστικοποίηση της συμφωνίας. Μετά και τη φετινή σεζόν είναι δεδομένο ότι οι συζητήσεις θα ξεκινήσουν (αν... ξεκινήσουν) από άλλη οικονομική βάση, με τον ίδιο να έχει πει τους τελευταίους μήνες ότι τα πάντα είναι ανοικτά όσον αφορά το μέλλον του. Σημειώστε, επίσης, ότι για τον Ρίβερς έχει εκφράσει ήδη ενδιαφέρον η Μπάγερν Μονάχου, η οποία θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στην EuroLeague ενώ είναι μια ομάδα στην οποία έχει αγωνιστεί στο παρελθόν. Όπερ και σημαίνει ότι γνωρίζει πράγματα και καταστάσεις.

«Ολοκληρώσαμε με τον καλύτερο τρόπο μία σεζόν που είχε πολλά σκαμπανεβάσματα. Στο ξεκίνημα της χρονιάς είχαμε στόχο και τα τρία τρόπαια, δεν καταφέραμε να αποκτήσουμε τα δύο πρώτα ωστόσο κάναμε αυτό που θέλαμε και έπρεπε στο τέλος. Ίσως και το πιο σημαντικό απ' όλα. Το ελληνικό πρωτάθλημα...» δήλωσε ο Κέι Σι Ρίβερς στο gazzetta.gr λίγο μετά την κατάκτηση του τίτλου και συνέχισε: «Το μόνο που σκέφτομαι τώρα είναι να πάω στην πατρίδα μου και να ξεκουραστώ...»

Μεταξύ άλλων αφιέρωσε ολοκληρωτικά το τρόπαιο του πρωταθλητή στην οικογένεια Γιαννακόπουλου: «Είμαστε περήφανοι για το πως τελειώσαμε την σεζόν. Είναι κατά κάποιον τρόπο και μια απάντηση μετά τον αποκλεισμό μας από το Final 4 της EuroLeague όπου θέλαμε πολύ να δώσουμε το 'παρών'. Δεν τα καταφέραμε, κοιτάξαμε μπροστά και προχωρήσαμε. Το πρωτάθλημα ανήκει στην οικογένεια Γιαννακόπουλου και ειδικά στον Παύλο. Τους το αφιερώνουμε...»

Όσο για τον ίδιο και το μέλλον του; «Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι δεν έχω συμβόλαιο...»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα