Μαργαρίτης: «Δεν περίμενα ότι θα μείνω οκτώ χρόνια»

Μαργαρίτης: «Δεν περίμενα ότι θα μείνω οκτώ χρόνια»

Μαργαρίτης: «Δεν περίμενα ότι θα μείνω οκτώ χρόνια»

bet365

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης αναφέρθηκε στην οκταετία του στον ΠΑΟΚ και στο γεγονός ότι δεν περίμενε ότι θα έμενε στον Δικέφαλο μια ολόκληρη… αθλητική ζωή.

Μουντιάλ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 300+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Όταν ο Βαγγέλης Μαργαρίτης πέρασε το κατώφλι του PAOK SPORTS ARENA ήταν για να πάρει μέρος στα try outs του ΠΑΟΚ. Βέβαια οι… παροικούντες την Ιερουσαλήμ έλεγαν εκ των προτέρων ότι η συμμετοχή του στη συγκεκριμένη διαδικασία είχε τυπικό χαρακτήρα καθώς η συνεργασία μαζί του ήταν δεδομένη και συμφωνημένη. Ο ίδιος ο αθλητής αντιμετώπισε την περίσταση ως μια μοναδική ευκαιρία απόδειξης της αξίας του, ίσως όμως να μην περίμενε ότι θα βάδιζε με ασφάλεια στο μονοπάτι της καταξίωσης, πολλώ δε μάλλον όταν θα έμενε στον Δικέφαλο τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.

«Αισθάνομαι πάρα πολύ όμορφα. Σίγουρα, όταν ήρθα στην ομάδα δεν περίμενα ότι θα μείνω στον ΠΑΟΚ οκτώ χρόνια. Νιώθω την ομάδα μου, τον ΠΑΟΚ, σαν οικογένεια. Ελπίζω τα επόμενα δύο χρόνια να βοηθήσω όσο το δυνατόν περισσότερο την ομάδα», είπε ο ίδιος στο www.paokbc.gr λίγο μετά την υπογραφή του νέου διετούς συμβολαίου. Στη συνέχεια έβαλε στην ίδια ζυγαριά την ηλικία του (36 ετών) με την επιθυμία του για μπάσκετ. «Νιώθω αρκετά καλά τόσο σωματικά, όσο και μπασκετικά. Δεν ξέρω αν είμαι στην καλύτερη στιγμή της καριέρας μου, αλλά σίγουρα απολαμβάνω πάρα πολύ την παρουσία μου στο γήπεδο. Δεν μπορείς να σταματήσεις ούτε τα όνειρα, ούτε τις θετικές σκέψεις. Ελπίζω να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ να ανέβει σε ακόμα υψηλότερο επίπεδο».

Στον επίλογο των δηλώσεών του έστειλε κι ένα μήνυμα στους φίλους του ΠΑΟΚ. «Εγώ θα είμαι εδώ τα επόμενα δύο χρόνια και θέλω το ίδιο και από τον κόσμο. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην ομάδα, οι φίλαθλοι με στήριξαν και με βοήθησαν πάρα πολύ. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ μου έχει δώσει την ώθηση ώστε να καταφέρω όσα έχω πετύχει. Εύχομαι να συνεχίσουν να μας στηρίζουν και να έρθουν ακόμα περισσότεροι στο γήπεδο».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα