Στόχος του Μουρ το ΝΒΑ - Ενδιαφέρον από Αρμάνι και Μακάμπι

Στόχος του Μουρ το ΝΒΑ - Ενδιαφέρον από Αρμάνι και Μακάμπι

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, δύο ομάδες από την Euroleague ενδιαφέρονται για τον Μακένζι Μουρ, τη στιγμή που ο ίδιος φαίνεται πως θέλει να «κυνηγήσει» την τύχη του στο ΝΒΑ.

Πρόκειται για έναν από τους πιο εκρηκτικούς και πολυσύνθετους παίκτες που έχει δει το ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Μακένζι Μουρ, με τον ερχομό του από τον Προμηθέα στο Λαύριο, έκανε το breakthrough φέτος υπό τις οδηγίες του Χρήστου Σερέλη και διεκδικεί με αξιώσεις τον τίτλο του MVP της κανονικής διάρκειας της σεζόν.

Bet royale* Ποιος θα επιβιώσει; Έπαθλο 10,000€! *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Αρκετοί έχουν αναφερθεί με εγκωμιαστικά σχόλια τόσο στα προσόντα του, όσο και στο χαρακτήρα του, και το σίγουρο είναι πως πολλοί θα επιδιώξουν να τον προσελκύσουν, για να τον πάρουν στην ομάδα τους την επόμενη χρονιά.

Μάλιστα, η ΑΕΚ φέρεται να είχε τον 26χρονο γκαρντ στο... ραντάρ της, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, δεν έχει υπάρξει καμία επικοινωνία των δύο πλευρών, πέρα από μια συζήτηση που είχε γίνει τον προηγούμενο Μάρτιο.

Ο Αμερικανός, πάντως, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχει «τραβήξει» το ενδιαφέρον ομάδων της Euroleague, μετά τις φετινές του εμφανίσεις (16.8π, 6.0ρ., 5.0ασ.), και συγκεκριμένα των Μακάμπι Τελ Αβίβ και Αρμάνι Μιλάνο. Αμφότερες δεν έχουν καταθέσει επίσημα το ενδιαφέρον τους ακόμα, αλλά παρακολουθούν στενά την περίπτωσή του και ίσως κάνουν κίνηση μελλοντικά για να τον αποκτήσουν.

Προτεραιότητα του ίδιου του παίκτη, πάντως, φαίνεται πως είναι το ΝΒΑ και γι' αυτό θα αναχωρήσει για τις ΗΠΑ, ώστε να συμμετέχει στα workouts που γίνονται εκεί κάθε καλοκαίρι.

Μέσω αυτών, θα «αρπάξει» την ευκαιρία να δείξει τις ικανότητές του μπροστά σε ανθρώπους της λίγκας, με την ελπίδα να καταλήξει σε μια ομάδα του κορυφαίου πρωταθλήματος του κόσμου.

Αν κάτι τέτοιο δεν συμβεί τελικά (έχουμε καιρό ακόμα), δεν αποκλείεται να τον δούμε για πρώτη φορά στην κορυφαία ευρωπαϊκή σκηνή ή να επιστρέφει σε μια ελληνική ομάδα.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα