Μάντζαρης: «Πάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα»

Μάντζαρης: «Πάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα»
Ο Βαγγέλης Μάντζαρης αναφέρθηκε στα σκαμπανεβάσματα της απόδοσης του Ολυμπιακού, στους τελικούς με τον Παναθηναϊκό και στον αποκλεισμό από την Ζαλγκίρις.

Ο διεθνής γκαρντ μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ μετά τη λήξη του αγώνα στην Πάτρα ανέφερε, «Στο δεύτερο παιχνίδι με τον Προμηθέα χαλαρώσαμε, χάσαμε την συγκέντρωσή μας. Είχαμε πάρει μια διαφορά 22 πόντων και όπως είχε γίνει και με την Κύμη στο τέλος λίγο έλειψε να χάσουμε. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να διορθώσουμε γιατί στους τελικούς με τον Παναθηναϊκό δεν υπάρχουν περιθώρια για τέτοια σκαμπανεβάσματα και μεταπτώσεις. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι καθ' όλη την διάρκεια. Είναι ένα ντέρμπι αιωνίων και ξέρουμε πολύ καλά τί σημαίνει. Πάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα».

Για το πόσο επηρέασε ο αποκλεισμός από την Ζαλγκίρις την ομάδα, είπε... «Μας πόνεσε πάρα πολύ ο αποκλεισμός από το Final 4. Χάσαμε το πλεονέκτημα έδρας ουσιαστικά. Ότι έγινε, όμως, έγινε. Δεν μπορούμε να το αλλάξουμε. Έτσι είναι ο αθλητισμός. Μακάρι να μπορούσαμε να είμαστε κάθε χρόνο στο Final 4, αλλά δυστυχώς αυτό δεν γίνεται. Αυτό που μένει τώρα είναι να τελειώσουμε καλά την χρονιά, με τον τίτλο που ξέρουμε πόσο σημαντικός είναι για εμάς και τον κόσμο μας. Μας πληγώνει πολύ το ότι δεν έχουμε πάρει τίτλο τα δύο τελευταία χρόνια. Θέλουμε να το κερδίσουμε και θα βάλουμε τα δυνατά μας. Θα δώσουμε όλοι τον καλύτερό μας εαυτό».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα