Γουλιέλμος: «Η ομάδα έχει χρέη 5.000.000 ευρώ!»

Γουλιέλμος: «Η ομάδα έχει χρέη 5.000.000 ευρώ!»

Gazzetta team
Γουλιέλμος: «Η ομάδα έχει χρέη 5.000.000 ευρώ!»

bet365

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Άρης, Δημήτρης Γουλιέλμος, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο συμμετοχής της ομάδας σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, ενώ σκιαγράφησε και την οικονομική κατάσταση της εταιρίας.

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Άρης παραχώρησε συνέντευξη στο Yellow Radio και είπε αρχικά ότι… «ο κόσμος του Άρη θα πρέπει να είναι ήρεμος και ήσυχος. Εμείς χαλάσαμε τα σπίτια μας, τις οικογένειες μας και τις δουλειές μας για να βοηθήσουμε τον Άρη. Σε πρώτο βαθμό το πετύχαμε, οπότε πιστεύω ότι πρέπει να μας δείξει εμπιστοσύνη».

Σχετικά με τον χρόνο που θα χρειαστεί για να παρουσιάσει δημόσια τα πλάνα του, απάντησε: «Εάν η στρατηγική του Άρη χρειάζεται και επικοινωνία θα γίνει, όχι όμως μόνο λόγια χωρίς έργα. Όταν θα έχουμε κάτι νεότερο θα το επικοινωνήσουμε». Ερωτηθείς για την παραμονή του Βαγγέλη Αγγέλου, σημείωσε ότι… «συζητάμε με τον κόουτς, είμαστε όμως ακόμη σε αρχικό στάδιο. Δεν θα είναι εύκολη… η εξίσωση».

Κατέληξε αναφερόμενος στο ενδεχόμενη συμμετοχής της ομάδας σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. «Είναι νωρίς για να το συζητήσουμε, όταν έχεις χρέη 5.000.000 ευρώ λογικό είναι να προηγούνται πολλά άλλα θέματα από την συμμετοχή της ομάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, και μην ξεχνάτε, τα πάντα είναι συνδεδεμένα με το οικονομικό. Όταν θα λυθούν κάποια πράγματα θα μπορούμε να το συζητήσουμε».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα