Μαυροειδής: «Μακάρι να συνεχίσω στην ΑΕΚ»

Μαυροειδής: «Μακάρι να συνεχίσω στην ΑΕΚ»

Gazzetta team
Μαυροειδής: «Μακάρι να συνεχίσω στην ΑΕΚ»

bet365

Ο Δημήτρης Μαυροειδής έθεσε το μέλλον του στην διάθεση της ΑΕΚ και δήλωσε έτοιμος να κρατήσει την ομάδα στο επίπεδο που έφτασε φέτος.

Γουόριορς – Ρόκετς και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν ο Τζέιμς Χάρντεν αναδειχθεί πρώτος σκόρερ στον αγώνα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

«Τώρα μόλις τελείωσε η σεζόν, δεν έχουμε κάτι προς το παρόν. Θα συζητήσουμε και βλέπουμε. Εγώ πάντα εδώ είμαι. Νομίζω ότι έδωσα και έκανα πολλά για την ομάδα και βοήθησα μαζί με τους συμπαίκτες μου να φτάσει ψηλά. Ο πρόεδρος ξέρει και πάντα με εκτιμάει γι’ αυτό που έχουμε κάνει. Είμαι εδώ στο σταδιακό ανέβασμα της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια, το έχω ζήσει από μέσα και νομίζω ότι έχω βοηθήσει σε αυτό που έχει φτάσει η ομάδα. Μακάρι να μπορώ να συνεχίσω και άλλα χρόνια και να κρατήσουμε την ομάδα σε αυτό το επίπεδο», ήταν τα πρώτα λόγια του διεθνούς σέντερ στην «Ώρα για Σπορ».

Για τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ στα playoffs σχολίασε: «Εμείς δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Είχαμε αδειάσει και δεν είχαμε τη συγκέντρωση που έπρεπε. Πιο πολύ πνευματικά δεν καταφέραμε να μπούμε στη φιλοσοφία αυτών των αγώνων. Πιστεύω πως δεν θα είχαμε μεγάλο πρόβλημα να τους κερδίσουμε και στα δύο ματς, αν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Δεν ήμασταν όμως και χάσαμε».

Για τη... μυθική σεζόν της ΑΕΚ, υποστήριξε: «Αυτή η χρονιά θα μείνει για πάντα στη σύγχρονη ιστορία της ΑΕΚ. Κάναμε νταμπλ, η ομάδα είχε πάρα πολλά χρόνια να ζήσει παρόμοιες στιγμές. Νομίζω πως η χρονιά δεν είναι απλά πετυχημένη, αλλά πάνω από τα σύννεφα. Πάντα είχαμε πίστη ότι μπορούμε να καταφέρουμε έναν τελικό είτε μια συμμετοχή σε Final Four, αλλά όλα αυτά μαζί δεν τα περιμέναμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα