Αυτά είναι τα δεδομένα για τον Αγγέλου

Αυτά είναι τα δεδομένα για τον Αγγέλου

Αυτά είναι τα δεδομένα για τον Αγγέλου

bet365

Πριν ξεκαθαρίσει το οικονομικό πλαίσιο επί του οποίου θα κινηθεί ο Άρης, αλλά και το αντίστοιχο των συνεργατών είναι εξαιρετικά δύσκολο να γίνει ουσιαστική συζήτηση με τον Βαγγέλη Αγγέλου.

Ας ξεκινήσουμε με τα δύο βασικότερα δεδομένα της υπόθεσης. Πρόθεση του Δημήτρη Γουλιέλμου είναι η επέκταση της συνεργασίας με τον Βαγγέλη Αγγέλου. Δεύτερον, ο Χαλκιδαίος προπονητής θέλει να χτίσει κάτι από την αρχή, όπως είχε πράξει στην προηγούμενη θητεία του στους «κίτρινους». Συνεπώς, αμοιβαία επιθυμία για συνεργασία υφίσταται αλλά στον επαγγελματικό αθλητισμό κυρίαρχο ρόλο δεν παίζουν τα συναισθήματα.

Δημήτρης Γουλιέλμος και Βαγγέλης Αγγέλου έχουν συζητήσει αρκετές φορές. Το ίδιο έκαναν και χθες(15/5), αλλά όχι για το μέλλον της δικής τους σχέσης. Ήταν περισσότερο μια γενική κουβέντα επί της κατάστασης στην οποία βρίσκεται η ομάδα. Γιατί υπάρχουν άλλα πράγματα που απαιτείται να ξεκαθαρίζουν για να μπουν οι δύο άνδρες σε ουσιαστική συζήτηση.

Επί του παρόντος, ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ είναι σε διαδικασία επαφών ούτως ώστε να έχει στα χέρια του ένα ξεκάθαρο νούμερο. Βρίσκεται σε συζητήσεις με πρόσωπα για να διαπιστώσει κατά πόσο θέλουν ή μπορούν να αποκτήσουν υποστηρικτικό ρόλο (οικονομικά) στην προσπάθεια που καταβάλλει ή ακόμη αν θέλουν να μπουν στο πλαίσιο των άμεσων συνεργατών του. Και μέσα από αυτές τις επαφές θα προκύψει το νούμερο. Δηλαδή το ποσό με το οποίο θα πορευτεί ο Άρης στο άμεσο μέλλον.

Η διατήρηση του Βαγγέλη Αγγέλου στην τεχνική ηγεσία προφανέστατα και εντάσσεται στις προτεραιότητες επί του αγωνιστικού, αλλά προέχουν αυτές που σχετίζονται με το οικονομικό κομμάτι. Η λαίλαπα Λάσκαρη άφησε (όχι απλά βαριά αλλά) δυσβάσταχτη κληρονομιά η οποία μεταφράζεται σε χρέη (λογιστικά) άνω των τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ. Κατά τους ανθρώπους του ΑΣ Άρης, πλησιάζουν τα πέντε εκατομμύρια. Ο Άρης θα πρέπει α) να ανταποκριθεί στις συμφωνίες που έκανε με τους πιστωτές που είχαν καταθέσει αίτηση κατάπτωσης της εγγυητικής επιταγής της ΚΑΕ, β) να πετύχει συμφωνίες με πιστωτές οι οποίοι δεν ακολούθησαν τη νομική οδό, γ) να προχωρήσει σε επαφές με τους παίκτες που έχουν δικαιωθεί στη FIBA προκαλώντας την απαγόρευση μεταγραφών και να διαπιστώσει αν υπάρχει σημείο επαφής, δ) να διευθετήσει τις οφειλές της φετινής χρήσης, ε) να ανταποκριθεί στα χρέη προς το Δημόσιο στ) να λύσει ζητήματα που αφορούν οφειλές προς προμηθευτές.

Η παραπάνω διαδικασία απαιτεί χρόνο και κυρίως χρήμα. Γι’ αυτόν τον λόγο σημειώνουμε ότι πρέπει πρωτίστως να γίνει ξεκάθαρο το «νούμερο» της επόμενης χρονιάς. Κατόπιν των παραπάνω, έρχεται ο αγωνιστικός προϋπολογισμός της επόμενης χρονιάς ο οποίος ούτως ή άλλως θα είναι αρκετά περιορισμένος.

Ως εκ τούτου, θέλοντας και μη, Γουλιέλμος και Αγγέλου είναι υποχρεωμένοι να δώσουν χρόνο εκατέρωθεν γιατί στην παρούσα φάση είναι αδύνατο να γίνει συζήτηση επί ξεκάθαρων δεδομένων.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα