Μποχωρίδης: «Δε μετανιώνω που γύρισα στον Άρη»

Μποχωρίδης: «Δε μετανιώνω που γύρισα στον Άρη»

Gazzetta team
Μποχωρίδης: «Δε μετανιώνω που γύρισα στον Άρη»

bet365

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης στάθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε φέτος ο Άρης εκφράζοντας και την ελπίδα της επίλυσης των οικονομικών προβλημάτων.

Ο 24χρονος γκαρντ παραχώρησε συνέντευξη στο Yellow Radio και αρχικά αναφέρθηκε στη χρονιά που ολοκληρώθηκε. «Ήταν μία δύσκολη χρονιά φέτος. Όλοι οι φίλαθλοι έχουν περάσει δύσκολα βλέποντας τις ένδοξες μέρες του παρελθόντος . Το να παλεύει ο Άρης για την σωτηρία μας είναι κάτι που δεν άρεσε σε κανέναν. Δυστυχώς ή ευτυχώς η χρονιά σώθηκε, καταφέραμε να παίζουμε τελευταίο ματς για να μπούμε στην οχτάδα οπότε το ταμείο θα είναι θετικό για το πως κατέληξε η ομάδα. Σε κανέναν δεν άρεσε η εικόνα. Η ομάδα πέρασε έναν Γολγοθά όσον αφορά το διοικητικό το οποίο είναι πρέπει να δει πρώτο και μετά να ασχοληθεί με το αγωνιστικό».

Σχετικά με το αν υπήρχε στο μυαλό των παικτών το σενάριο του υποβιβασμού, απάντησε: ««Μέσα στη χρονιά περάσαμε δύσκολες στιγμές, μετά από κάποιες ήττες οι οποίες ήταν εντός προγράμματος. Μετά την ήττα από τον Κόροιβο ήταν μία δύσκολη στιγμή, είδαμε τι πρόγραμμα ακολουθούσε και δεν είχαμε περιθώριο να χάσουμε δύο παιχνίδια στην έδρα μας. Σίγουρα πέρασε από το μυαλό μας αλλά σκεφτόμασταν ότι έπρεπε να είμαστε σοβαροί και ότι δεν θα έπαιζαν οι φανέλες μόνες τους. Εμείς έπρεπε να παίξουμε και να σώσουμε την ομάδα».

Σε ερώτηση για το αν μετάνιωσε – λόγω των καταστάσεων – για την απόφαση επιστροφής στον Άρη, είπε. «Δεν το μετανιώνω. Το ήθελα πάρα πολύ. Όπως έχω ξαναπεί ήταν και για την ομάδα γιατί ήθελα να βοηθήσω αλλά και να βοηθηθώ. Ήθελα να παίξω. Μετά από αυτήν την δύσκολη περίοδο, ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό κι εγώ νιώθω πιο δυνατός». Σε ότι αφορά το μέλλον του, είπε: «Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω σκεφτεί κάτι ακόμα. Είναι πολύ νωρίς, μόλις χθες παίξαμε το τελευταίο παιχνίδι. Για μένα το πιο σημαντικό είναι η ομάδα να βρει τον δρόμο της και να ξεκαθαρίσει τι δυνατότητες έχει και τι θέλει να κάνει και από εκεί και πέρα εδώ θα είμαι για να μιλήσουμε».

Αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο παραμονής του Βαγγέλη Αγγέλου, απαντώντας στο ερώτημα για το αν αυτή θα παίξει ρόλο στη δική του απόφαση. «Ναι, τον κόουτς τον ξέρω από παλιά, με έχει βοηθήσει πάρα πολύ και στην προηγούμενη θητεία μου στον Άρη που ήμουν πιο μικρός. Πιστεύω θα είναι ένα μεγάλο βήμα κυρίως για την ομάδα γιατί ο προπονητής ξέρει τι πάει να πει Άρης, που μπορεί να δώσει ένα πλάνο και πιστεύω θα βοηθούσε πάρα πολύ».

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης ρωτήθηκε και για την προσπάθεια που καταβάλλει ο Δημήτρης Γουλιέλμος. «Για εμένα και για όλους φάνηκε ότι ήταν μία μεγάλη αλλαγή. Δυστυχώς πριν δεν είχαμε κάποιον να μας στηρίζει. Η αλλαγή φάνηκε και με την παρουσία του κόουτς, την προσπάθεια οργάνωσης της ομάδας κι ελπίζω να συνεχίσει έτσι, να μπορέσει να βρει μία άκρη στα διοικητικά γιατί γίνεται ένας χαμός στην ομάδα. Ελπίζω να μπορέσει να την οργανώσει, να την βάλει σε μία τάξη και να ξαναδούμε τον Άρη εκεί που θέλουμε όλοι, κάπου ψηλά».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα