Τακιανός: «Δύσκολο να μιλήσουμε για μπάσκετ και τακτικές»

Gazzetta team
Τακιανός: «Δύσκολο να μιλήσουμε για μπάσκετ και τακτικές»

bet365

Τα Τρίκαλα των... οκτώ παικτών γνώρισαν βαριά ήττα από το Ρέθυμνο και ο Φώτης Τακιανός στάθηκε στη δύσκολη καθημερινότητα που αντιμετωπίζουν οι Θεσσαλοί.

Ο κόουτς των Τρικάλων εξήγησε στη συνέντευξη Τύπου μετά από το τέλος του αγώνα με το Ρέθυμνο:

«Θέλω να ξεκινήσω δίνοντας συγχαρητήρια στον κόουτς του Ρέθυμνο Cretan Kings για τη νίκη και για την πορεία και εύχομαι καλή συνέχεια στα επόμενα ματς.

Όπως καταλαβαίνετε η δική μας θέση, για να μιλήσουμε για τακτική και μπάσκετ είναι πολύ δύσκολη βάσει των συνθηκών. Προσωπικά δε θέλω να χρησιμοποιώ δικαιολογίες αλλά δεν υπάρχει η δυνατότητα να παίξουμε ένα παιχνίδι με συνέπεια και να είμαστε αξιοπρεπείς με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και θα πρέπει να αποφασιστεί ότι θα ισχύει και στα δύο ματς που απέμειναν.

Το να πω τι προσπαθήσαμε να κάνουμε ή τι δεν καταφέραμε θεωρώ ότι είναι μάταιο. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι για τους παίκτες που βρίσκονται μέσα στο γήπεδο, για το τεχνικό επιτελείο υπάρχει μία καθημερινότητα που προσπαθούμε να δώσουμε το καλύτερο.

Μολονότι η εικόνα δεν είναι καλή, δεν έρχεται από το γεγονός ότι δεν γίνεται προσπάθεια αλλά λόγω απουσιών και τραυματισμών. Αν θέλετε, ακόμα και ότι αυτό που παρουσιάζουμε υπολείπεται σε ποιότητα από τις υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας.

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι θα κοιτάξουμε και στα επόμενα παιχνίδια να εμφανιστούμε όσο πιο αξιοπρεπείς γίνεται και εύχομαι αυτό το οποίο προσπαθούμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, να αποτελέσει εφαλτήριο για το τι θα κάνει αυτή η ομάδα την επόμενη σεζόν και να φτάσει ξανά σε παραπάνω κατηγορία. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να το σεβαστούμε και το υποστηρίξουμε μέχρι το τελευταίο ματς».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα