Μποχωρίδης: «Δικαιωθήκαμε για τον ιδρώτα μας»

Μποχωρίδης: «Δικαιωθήκαμε για τον ιδρώτα μας»

Gazzetta team
Μποχωρίδης: «Δικαιωθήκαμε για τον ιδρώτα μας»

bet365

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης μίλησε για το «πρέπει» που υπήρχε στον σημερινό(24/3) αγώνα με τον Προμηθέα Πατρών καθώς επίσης και για τις ήττες που γνώρισε ο Άρης στους τελευταίους αγώνες.

Ο 24χρονος γκαρντ του Άρη αναφέρθηκε αρχικά στην επικράτηση επί του Προμηθέα λέγοντας ότι… «η αλλαγή προπονητή μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ήταν κάτι που σίγουρα θα επηρέαζε όλη την ομάδα. Προσπαθήσαμε να βάλουμε απλά πράγματα στο παιχνίδι μας, να παίξουμε ομαδικά, δυνατά, να δώσουμε ότι καλύτερο μπορούμε και όλο αυτό να συνοδευτεί με μία νίκη».

Σε ερώτηση για την έντονη πίεση που υπάρχει στην ομάδα λόγω της βαθμολογικής θέσης της, απάντησε: «Χάσαμε παιχνίδια που δεν θα έπρεπε να χάσουμε. Μας έχει επηρεάσει όλους, μας έχει βγάλει μια παραπάνω πίεση στο γήπεδο. Ωστόσο, πρέπει ο ένας να βοηθήσει τον άλλον». Σχετικά με το αν έφυγε ένα ψυχολογικό βάρος μετά τη νίκη επί του Προμηθέα είπε ότι… «αισθάνομαι ότι δικαιωθήκαμε για τον ιδρώτα που ρίξαμε στο γήπεδο κι επιτέλους φεύγουμε χαρούμενοι από το γήπεδο».

Σε ότι αφορά την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας, είπε. «Θα έπρεπε να ήμασταν ψηλότερα αλλά έχουμε αδικήσει πολλές φορές τους εαυτούς μας στο γήπεδο. Όταν μια ομάδα δεν πάει καλά ευθύνες έχουν όλοι. Από τους προπονητές, κυρίως από τους παίκτες, γιατί ότι και να λέμε, ότι και να γίνεται από τον πάγκο, στο τέλος εμείς οι παίκτες κρίνουμε το παιχνίδι. Ο καθένας πρέπει να παίρνει τις ευθύνες του, όλοι έχουμε ευθύνες, κανείς δεν είναι άμοιρος ευθυνών. Τώρα, όμως, προσπαθούμε να διώξουμε την ψυχολογική πίεση που υπάρχει και λόγω του αγωνιστικού και λόγω της αβεβαιότητας με τη διοίκηση, των οφειλών που έχουν όλα τα παιδιά, αλλά παρόλο αυτά με τη νέα διοικητική κατάσταση ελπίζω να έχουμε καλύτερη συνέχεια».

Ρωτήθηκε για την απομάκρυνση του Παναγιώτη Γιαννάκη και κυρίως για τα λόγια που είπε στους παίκτες στον δείπνο που τους παρέθεσε. «Ήταν πολύ καλό το κλίμα. Μας είπε ότι μας πιστεύει και ότι πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί και θα χαρεί να πετύχουμε τον στόχο μας και να παίξουμε καλύτερο μπάσκετ. Τον ευχαριστούμε πολύ εκ μέρους όλων των παιδιών για τη βοήθεια που μας έχει δώσει και του ευχόμαστε καλή συνέχεια».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα