Χαραλαμπόπουλος: «Ένιωσα όπως με την Εθνική, ζήλεψα το σουτ του Ζάρα»!

Gazzetta team
Χαραλαμπόπουλος: «Ένιωσα όπως με την Εθνική, ζήλεψα το σουτ του Ζάρα»!

bet365

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος τόνισε πως ο αγώνας με τον Άρη ήταν ένα από τα καλύτερα ματς της χρονιάς και υποστήριξε πως αυτή η νίκη έδωσε ψυχολογία τόσο στον ίδιο, όσο και στην ομάδα.

Ο φόργουορντ του ΠΑΟΚ είπε αρχικά: «Ήταν το πρώτο μου ντέρμπι, όλοι δώσαμε το κάτι παραπάνω. Ήταν πολύ σημαντικό για τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Ένιωσα καλά. Οι προσπάθειες που πήρα, μπήκαν. Η ψυχολογία μου ανέβηκε, ένιωσα όπως όταν έπαιζα με την Εθνική το καλοκαίρι. Κάθε καλή εμφάνιση με τονώνει. Πιστεύω ότι ήταν καλό παιχνίδι κι ο τρόπος με τον οποίον κερδίσαμε, τονώνει όλη την ομάδα».

Για το μεγάλο σουτ του Ζάρα σχολίασε: «Για μένα ήταν το πιο ωραίο παιχνίδι της χρονιάς. Ένα από αυτά που σου αρέσει να παίζεις μπάσκετ. Το πιστέψαμε όλοι, μπήκανε δύο μεγάλα σουτ του Ζάρα και το γυρίσαμε. Η ατμόσφαιρα βοήθησε τον Άρη να πιέσει. Ήταν πολύ σκληρό ματς. Στα περισσότερα ματς δεν ήμασταν τυχεροί. Χθες ήμασταν τυχεροί. Ζήλεψα το σουτ του Ζάρα. Έπρεπε να το είχα πάρει εγώ».

Για το επερχόμενο παιχνίδι με τον Κολοσσό Ρόδου, δήλωσε: «Πάμε σε κάθε παιχνίδι για να κερδίσουμε και να ανέβουμε στη βαθμολογία. Ο Κολοσσός είναι μια ομάδα που της αρέσει να τρέχει. Αν παίξουμε στο δικό μας ρυθμό στο 5 εναντίον 5 θα έχουμε τον πρώτο λόγο».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα