Τέλος ο Γιαννάκης, αναλαμβάνει ο Αγγέλου!

Τέλος ο Γιαννάκης, αναλαμβάνει ο Αγγέλου!

Τέλος ο Γιαννάκης, αναλαμβάνει ο Αγγέλου!

bet365

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης θα πρέπει να θεωρείται παρελθόν από τον Άρη έπειτα από την ήττα από τον ΠΑΟΚ και την κακή πορεία των «κίτρινων» στο πρωτάθλημα! Ο Βαγγέλης Αγγέλου θα είναι ο αντικαταστάτης του!

Ραγδαίες εξελίξεις έτρεξαν στον Άρη μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στο Nick Galis Hall καθώς ο Παναγιώτης Γιαννάκης αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία και ο Βαγγέλης Αγγέλου επιστρέφει στην ομάδα!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφαση για τη λύση της συνεργασίας με τον Έλληνα κόουτς ήδη ανακοινώθηκε στον τελευταίο. Για την ακρίβεια, το κλίμα για τον έμπειρο τεχνικό ήταν βαρύ και πριν από το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης αλλά αποφασίστηκε να του δοθεί μια ακόμη ευκαιρία. Ωστόσο, η σημερινή(21/3) ήττα ουσιαστικά αποτέλεσε και το κύκνειο άσμα του στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Εκτιμήθηκε ότι χρειάζεται ένα ηλεκτροσόκ καθώς έπειτα από 19 αγωνιστικές, o Άρης βρίσκεται στη 12η θέση της κατάταξης με ρεκόρ 6-13 ενώ έχει μόλις μια νίκη πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και τον 13ο Πανιώνιο.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου θα είναι ο αντικαταστάτης του Γιαννάκη καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr υπάρχει οριστική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών. Μάλιστα ο Αγγέλου αναμένεται στη Θεσσαλονίκη αύριο(22/3) το μεσημέρι ούτως ώστε να επικυρωθεί η συμφωνία και φυσικά να αναλάβει επισήμως τα καθήκοντά του. Ο Χαλκιδαίος προπονητής επιστρέφει στην ομάδα έπειτα από περίπου πέντε χρόνια καθώς είχε φύγει τον Δεκέμβριο του 2013 για λογαριασμό της Αναντολού Εφές.

Να σημειωθεί ότι προτάθηκε και η λύση του διδύμου των Λευτέρη Σούμποτιτς - Κώστα Μέξα η οποία τελικώς απορρίφθηκε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα