Επιστροφή στην κανονικότητα για την ΚΑΕ Άρης

Επιστροφή στην κανονικότητα για την ΚΑΕ Άρης

Επιστροφή στην κανονικότητα για την ΚΑΕ Άρης

bet365

Με την επιστροφή των υπαλλήλων στις θέσεις του, η ΚΑΕ Άρης μπαίνει και πάλι στον δρόμο της κανονικότητας έπειτα από ένα διάστημα υπολειτουργίας. Στις 22/3 αναμένεται να συνεδριάσει η ΕΕΑ και μεταξύ άλλων να εξετάσει τη μεταβίβαση των μετοχών (μέσω πληρεξουσίου) από τον Νίκο Λάσκαρη στον Δημήτρη Γουλιέλμο.

500+ κορυφαία παιχνίδια καζίνο για ατέλειωτη διασκέδαση. (21+)

Εδώ και τουλάχιστον δέκα ημέρες οι υπάλληλοι της ΚΑΕ Άρης ήταν σε επίσχεση εργασίας λόγω των οφειλών (τουλάχιστον πέντε μηνών) που έχουν να λαμβάνουν. Στο ίδιο διάστημα, ουσιαστικά η ΚΑΕ δεν λειτουργούσε καθώς ακόμη και ζητήματα καθημερινότητας ήταν αδύνατο να διευθετηθούν. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, σήμερα(14/3) οι υπάλληλοι προβλέπεται να επιστρέψουν στις θέσεις του και να τρέξουν οι διαδικασίες και για την έκδοση των εισιτηρίων για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ(21/3, 18:30).

Σε ότι αφορά το ζήτημα της μεταβίβασης των μετοχών, απομένει μόνο η έγκριση από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού η οποία θα συνεδριάσει στις 22 του μήνα. Επί της ουσίας, ο Δημήτρης Γουλιέλμος ο οποίος απέκτησε (μέσω πληρεξουσίου) τις μετοχές θα πρέπει να αποδείξει τη βιωσιμότητας της εταιρίας μέσω του business plan που θα καταθέσει.

Στο διάστημα που θα μεσολαβήσει προβλέπεται να ληφθούν αποφάσεις σε ότι αφορά το επόμενο διοικητικό σχήμα. Γενικώς, η ΚΑΕ βρίσκεται σε στάδιο αναδιοργάνωσης καθώς είναι αναγκαίο να στελεχωθεί σε όλα τα επίπεδα. Ξεκινώντας από τη θέση του διευθυντή στα γραφεία της ΚΑΕ έως και του εκπροσώπου της τόσο στον ΕΣΑΚΕ.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα