Η επίσκεψη του Τζεβελέκη και η λύση του Πρωτοδικείου

Η επίσκεψη του Τζεβελέκη και η λύση του Πρωτοδικείου

Η επίσκεψη του Τζεβελέκη και η λύση του Πρωτοδικείου

bet365

Κάθε απόπειρα συνεννόησης με τον Νίκο Λάσκαρη έπεσε στο κενό και υπό αυτές τις συνθήκες – μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ – ο ΑΣ θα κινήσει τις διαδικασίες για τη δημιουργία διοίκησης Πρωτοδικείου, πέραν των νομικών ενεργειών που θα γίνουν κατά της ιδιοκτησίας.

Η κατάσταση στην ΚΑΕ Άρης έχει φθάσει στο απροχώρητο, τα γραφεία είναι κλειστά λόγω της επίσχεσης εργασίας των υπαλλήλων και ο Νίκος Λάσκαρης επιμένει στις αρχικές θέσεις του. Δηλαδή, δεν δείχνει να συναινεί στην αποχώρησή του από την ομάδα αν δεν απεμπλακεί από το σύνολο των χρεών της εταιρίας. Υπό αυτές τις συνθήκες, ο ΑΣ έχει αποφασίσει να προχωρήσει σε νομικές ενέργειες και μετά το ντέρμπι της Κυριακής(11/3) με τον ΠΑΟΚ στο Παλέ, θα συγκροτηθεί διοίκηση Πρωτοδικείου είτε με είτε χωρίς τη θέληση του ιδιοκτήτη.

Προς αυτήν την κατεύθυνση, ήδη γίνονται επαφές μεταξύ του ΑΣ με παράγοντες της ομάδας. Κι αυτή η λύση επιλέγεται γιατί εκτιμάται ότι κατ’ αυτόν τον τρόπο θα βρεθούν ευκολότερα, πρόσωπα για να διαδραματίσουν διοικητικό ρόλο, δεδομένου του ότι η διοίκηση Πρωτοδικείου δεν φέρει ποινική ευθύνη για τα ήδη υπάρχοντα χρέη. Παράλληλα, το νομικό επιτελείο του ΑΣ ήδη προετοιμάζεται για να γίνουν νομικές ενέργειες κατά του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ.

Στο μεταξύ, στα γραφεία της ΚΑΕ Άρης βρέθηκε χθες(7/3) ο πρώην πρόεδρος της ομάδας Θανάσης Τζεβελέκης και συναντήθηκε για περίπου δύο ώρες με τον Παναγιώτη Γιαννάκη. Η επανεμφάνιση του κ. Τζεβελέκη προφανώς και σχετίζεται (κυρίως με το γεγονός) ότι και ο ίδιος θα αντιμετωπίσει προσωπικό πρόβλημα σε περίπτωση που δεν πληρωθούν τα χρέη της ΚΑΕ προς το Δημόσιο.

Θυμίζουμε ότι ο κ. Τζεβελέκης είχε παραχωρήσει το 25% των μετοχών της εταιρίας στον Θωμά Νικολό, με απώτερο σκοπό τη διευκόλυνση της εμπλοκής του Νίκου Λάσκαρη στην ΚΑΕ Άρης και με την προϋπόθεση ότι ο τελευταίος θα πλήρωνε τα χρέη της εταιρίας (σ. σ. τα οποία είχαν υπαχθεί στο άρθρο 99) για τα οποία ο ίδιος είναι υπόλογος καθώς δημιουργήθηκαν επί θητείας του.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα