Μποχωρίδης: «Δεν θα μας χαλάσουν το κλίμα»

Gazzetta team
Μποχωρίδης: «Δεν θα μας χαλάσουν το κλίμα»
Ο Άρης ζει καθημερινά υπό το βάρος τεράστιων προβλημάτων και μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, ο Λευτέρης Μποχωρίδης ξεκαθάρισε ότι αυτά δεν θα εισχωρήσουν στο εσωτερικού του αγωνιστικού τμήματος.

«Δεν αφήνουμε τα προβλήματα να χαλάσουν το κλίμα στην ομάδα και τις σχέσεις μεταξύ παικτών και προπονητών. Θα μείνουμε ενωμένοι μέχρι το τέλος», σημείωσε στον COSMOTE TV. Αναφερόμενος στην εμφάνιση της ομάδας του απέναντι στον Ολυμπιακό, είπε ότι… «θέλαμε να μπούμε δυνατά και να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούσαμε. Δοκιμάσαμε αρκετά πράγματα, κάποια από αυτά θα τα κρατήσουμε, συνολικά όμως δεν μπορώ να είμαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα. Παρά τα προβλήματα που έχουμε, δεν μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι».

Αναφέρθηκε και στο ντέρμπι που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ (11/3, 17:00) στο Nick Galis Hall. «Θα προετοιμαστούμε για το παιχνίδι. Δυστυχώς θα γίνει χωρίς κόσμο. Μακάρι να είχαμε τη στήριξη των φιλάθλων μας γιατί μας δίνουν ενέργεια. Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό το παιχνίδι».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα