Απορρίφθηκε η αίτηση έκδοσης της Τζώρτζιας Ευσεβίου στην Ελβετία

Απορρίφθηκε η αίτηση έκδοσης της Τζώρτζιας Ευσεβίου στην Ελβετία

Gazzetta team
Απορρίφθηκε η αίτηση έκδοσης της Τζώρτζιας Ευσεβίου στην Ελβετία

bet365

Το συμβούλιο Εφετών της Αθήνας απέρριψε το αίτημα των Ελβετικών Δικαστικών Αρχών για την έκδοση της Τζώρτζιας Ευσεβίου λόγω του ότι η υπόθεση διερευνάται από την ελληνική Δικαιοσύνη.

Τη σχετική αποκάλυψη έκανε «www.dikografies.blogspot.gr». Αναφέρει ότι στο αίτημα των Ελβετικών Αρχών για την έκδοση της Τζώρτζιας Ευσεβίου ούτως ώστε να δικαστεί για τη μήνυση που έχει καταθέσει ο Μιχάλ Σουμπότινς στην Ελβετία, το συμβούλιο εφετών της Αθήνας απάντησε αρνητικά καθώς η υπόθεση διερευνάται από την ελληνική Δικαιοσύνη δεδομένου του ότι εκκρεμεί το στάδιο της ανάκρισης όπου είναι κατηγορούμενοι σε βαθμό κακουργήματος τόσο η ίδια όσο και ο Νίκος Λάσκαρης.

Θυμίζουμε ότι η κα.Ευσεβίου κατάθεσε εγγύηση 200.000 ευρώ και είναι ελεύθερη ενώ ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ περιμένει την απόφαση της ανακρίτριας αλλά και τη σύμφωνη γνώμη της εισαγγελέας γνωμοδοτήσεων στο αίτημα μετατροπής της χρηματικής εγγύηση σε υποθήκη ακινήτου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα