Μποχωρίδης: «Ο Άρης είναι το δεύτερο σπίτι μου»

Μποχωρίδης: «Ο Άρης είναι το δεύτερο σπίτι μου»

Gazzetta team
Μποχωρίδης: «Ο Άρης είναι το δεύτερο σπίτι μου»

bet365

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης στάθηκε στην επιστροφή του στον Άρη, στις συνθήκες που συνάντησε αλλά ακόμη και στην ημέρα της υπογραφής του συμβολαίου του μαζί με τον φίλο του, τον φροντιστή της ομάδας Γιάννη Νικητάκη.

Ο 24χρονος γκαρντ παραχώρησε συνέντευξη στον Ρ/Σ YELLOW RADIO και στον Χρήστο Ταπούτο. Αρχικά αναφέρθηκε στην πίεση του αποτελέσματος που υπήρχε στον αγώνα με το Λαύριο. «Ήμασταν πολύ πιεσμένοι λόγω των κακών εμφανίσεων που κάναμε, γιατί είχαμε 9 συνεχόμενες ήττες, πιστεύω είχαμε χρόνο να προετοιμαστούμε και μπήκαμε από την αρχή δυνατά και δείξαμε ότι μέσα στο γήπεδο μας δεν θα φύγει κανένας άλλος νικητής εκτός από εμάς».

Για το αν γνωρίζουν οι ξένοι παίκτες την κατάσταση στην ομάδα: «Είχαμε κάνει μια συζήτηση μετά τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα. Καθίσαμε και μιλήσαμε για την κατάσταση που βρίσκεται ο σύλλογος και όλοι ξέρουν πλέον, ειδικά οι Έλληνες που είναι αρκετά χρόνια εδώ πέρα και βοηθήσανε να καταλάβουν και τα ξένα παιδιά, το πρόβλημα που υπάρχει. Πιστεύω όλοι έχουν καταλάβει τι γίνεται και ξέρουν πως έχει η κατάσταση.

Για την κατάσταση που συνάντησε στον Άρη: «Την περίμενα καλύτερη. Δεν περίμενα να είναι τόσο δύσκολα τα πράγματα, αλλά παρόλα αυτά είναι κάτι που δεν με πτοεί και κάθε μέρα πηγαίνω με όρεξη στο γήπεδο, για να βοηθήσω και την ομάδα και τα παιδιά. Πριν έρθω είχα μιλήσει με τον κύριο Μάνο Λάσκαρη, αλλά πιο πολύ μιλούσα με τον Σάββα Καμπερίδη και είχα και μια επικοινωνία με τον κόουτς Γιαννάκη, για να γίνει η τελική συμφωνία.

Για το αν νιώθουν μόνοι τους οι παίκτες στα αποδυτήρια: «Να πω και μια αλήθεια. Εγώ το συμβόλαιο που υπέγραψα με την ομάδα το υπέγραψα με τον Νικητάκη (σ. σ. φροντιστής του Άρη) στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο. Η αποστολή ήταν Πάτρα και εκείνη την μέρα ήρθαν Αθήνα γιατί θα φεύγαμε για την Οστάνδη την επόμενη μέρα. Ήταν κάτι πρωτότυπο, σίγουρα στεναχωριέμαι, αλλά παλεύω να το βλέπω με άλλο μάτι ίσως πιο χιουμοριστικό και χαίρομαι γι’ αυτή την προαγωγή για τον φίλο μου τον Γιάννη Νικητάκη. Από την πρώτη μέρα που ήρθα, είχα πολλούς που μου μιλούσαν για την επιλογή μου και άκουσα διάφορα σχόλια όπως που πας και άλλα διάφορα, αλλά δεν με επηρέασε από την αρχή, ούτε και ασχολήθηκα, επειδή ήρθα με πολύ όρεξη και διάθεση δεν με ενόχλησε και δεν με ενοχλεί τίποτα».

Για την παρουσία του Παναγιώτη Γιαννάκη στον πάγκο: «Από την πρώτη μέρα που ήταν να έρθει στην ομάδα έπαιξε καθοριστικό ρόλο η παρουσία του κόουτς και το τελευταίο τηλεφώνημα που έκανα μαζί του ήταν που με έκανε να πω το ναι και να επιστρέψω. Έχω πολύ καλή σχέση με τον κόουτς, δείχνει ότι με εμπιστεύεται πάρα πολύ και νιώθεις την υποχρέωση να του το ανταποδώσεις μέσα στο γήπεδο.

Για τον Παναθηναϊκό: «Ένιωθα αδικημένος, είναι η αλήθεια, νιώθω πολύ διαφορετικός και με το πως πήγα, έχω πάρει σημαντικές εμπειρίες μέσα από τον Παναθηναϊκό», είπε ενώ σε ερώτηση για το αν θα είχε διαφορετική αντιμετώπιση αν ήταν ξένος, απάντησε: «Δεν έχω μπει ποτέ στην λογική να σκεφτώ κάτι τέτοιο και δεν χρειάζεται να ψάχνουμε δικαιολογίες. Αφού ο προπονητής έκρινε ότι έκανε το καλύτερο για την ομάδα, για εμένα πολύ καλά έκανε και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Κι αυτό φάνηκε και με την αποχώρηση μου από την ομάδα. Όταν του ζήτησα να αποχωρήσω και να πάω να παίξω, ήταν πρόθυμος να με βοηθήσει και σε οτιδήποτε χρειαζόμουν».

Για την κλήση του στην Εθνική Ελλάδας. «Είχα πάει το 2013 στην προετοιμασία, είμαι πολύ χαρούμενος που κλήθηκα ξανά στην Εθνική, νιώθω έτοιμος και θέλω πάρα πολύ να παίξω για το εθνόσημο.

Για τους φιλάθλους του Αρη: «Είναι φοβερό αυτό που έκανε ο κόσμος και παρόλο που η εικόνα μας ήταν πάρα πολύ κακή τον τελευταίο καιρό, ήρθε να μας στηρίξει και σχεδόν σε όλα τα εκτός παιχνίδια είναι κοντά μας. Να μας εμψυχώνει και να μας στηρίζει. Την προηγούμενη φορά μετά το ματς με την Οστάνδη ήρθαν στα αποδυτήρια για να μας εμψυχώσουν. Νιώθουμε υποχρεωμένοι να δίνουμε την ψυχή μας στο γήπεδο και το μόνο που έχουμε να υποσχεθούμε είναι ανάλογες εικόνες και στο μέλλον και θα δίνουμε ότι μπορούμε για να τους βγάζουμε πάντα ασπροπρόσωπους».

Για την επόμενη χρονιά και τα συναισθήματά του για τον Άρη: «Δεν μπορώ να το απαντήσω τη συγκεκριμένη στιγμή (σ. σ. για το αν θα μείνει στην ομάδα). Θέλω ένα καλύτερο μέλλον για την ομάδα, αλλά όλα αυτά θα τα δούμε το καλοκαίρι. Το συναίσθημα του να παίζεις στον Άρη είναι πολύ ωραίο και έπαιξε και αυτό ένα μεγάλο ρόλο στο να ξανά γυρίσω. Είναι το δεύτερο σπίτι μου και ήθελα πολύ να έρθω να παίξω και να βοηθήσω και την ομάδα».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα