Κρουμπάλι: «Το BCL και ο Παναθηναϊκός»

Gazzetta team
Κρουμπάλι: «Το BCL και ο Παναθηναϊκός»

bet365

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (4/2, 18:30) και ο Ουσμάν Κρουμπάλι σχολίασε ότι ο «Δικέφαλος» μπορεί να νικήσει οποιονδήποτε στο γήπεδό του αν οι παίκτες ακολουθήσουν το πλάνο του προπονητή τους.

Αναλυτικά το blog του στο esake.gr

«Όταν προέρχεσαι από συνεχόμενες ήττες, το μόνο που θέλεις να κάνεις είναι να σταματήσεις να χάνεις. Είχαμε μερικά κακά παιχνίδια μέχρι τον αγώνα με τη Νεπτούνας και είναι πολύ καλό που ανταποκριθήκαμε την στιγμή που έπρεπε. Μας μένει ένα παιχνίδι στο Basketball Champions League και είμαστε πολύ χαρούμενοι που πλέον ορίζουμε την τύχη μας.

Βρεθήκαμε σε πολύ δύσκολη θέση καθώς είχαμε κάνει πολλές ήττες στον πρώτο γύρο, αλλά πιστέψαμε στις δυνατότητές μας και φτάσαμε σε ένα καλό σημείο. Θέλουμε να περάσουμε, αυτός ήταν ο στόχος μας από την αρχή και θα κάνουμε τα πάντα για να το πετύχουμε στη Λετονία.

Έχουμε μπροστά μας το ματς με τον Παναθηναϊκό, τους πρωταθλητές. Πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι στο πλάνο μας, να εκτελέσουμε σωστά ό,τι μας έχει πει ο προπονητής και να βγάλουμε ενέργεια στο παρκέ. Αν γίνουν όλα αυτό δεν είναι εύκολο για κανέναν να μας κερδίσει. Έχουμε νικήσει φέτος τον Ολυμπιακό, πιστεύω ότι μπορούμε να νικήσουμε οποιονδήποτε στο γήπεδο μας. Πιστεύω στις δυνατότητές μας…

Έχουμε μια ιδιαίτερη κατάσταση μπροστά μας, καθώς έχουμε δύο πραγματικά σπουδαία παιχνίδια μπροστά μας σε διάστημα 48 ωρών. Είμαστε επαγγελματίες μας, όμως και έχουμε ένα πολύ καλό ιατρικό επιτελείο να μας υποστηρίζει, οπότε δεν θα έχουμε πρόβλημα».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα