Αυτός είναι ο λόγος που «ψυχράθηκαν» ΑΕΚ και Χάρις

Αυτός είναι ο λόγος που «ψυχράθηκαν» ΑΕΚ και Χάρις

Κάτια Πετροπούλου
Αυτός είναι ο λόγος που «ψυχράθηκαν» ΑΕΚ και Χάρις

bet365

Ο Μάνι Χάρις υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα και η συμμετοχή του κόντρα στην Ολίμπια Λιουμπλιάνας είναι αμφίβολη.

Η αλήθεια είναι πως ο Μάνι Χάρις ήρθε για να πρωταγωνιστήσει στην ΑΕΚ και μέχρι στιγμής δεν έχει απογοητεύσει αγωνιστικά, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων.

Όμως, οι «κιτρινόμαυροι» γνωστοποίησαν πως η συμμετοχή του Αμερικανού γκαρντ είναι επισφαλής στο ματς με την Ολίμπια Λιουμπλιάνας, για την 13η αγωνιστική του Champions League.

Ο λόγος; Πως έχει πέσει σε πειθαρχικό παράπτωμα.

Συγκεκριμένα, ο Μάνι Χάρις αγωνίστηκε για 15:18 στη νίκη της ΑΕΚ με τα Τρίκαλα (71-82), χωρίς να χρησιμοποιηθεί καθόλου στο δεύτερο μέρος.

Ο 28χρονος παίκτης, λογομάχησε με τον Ντράγκαν Σάκοτα στο ημίχρονο του αγώνα, με αποτέλεσμα να μην χρησιμοποιηθεί καθόλου στο δεύτερο μέρος του αγώνα, κάτι που δεν του άρεσε.

Μετά από αυτό, ο Χάρις μπήκε στον... πάγο, αφού την Κυριακή (28/01) δεν πήρε μέρος στην προπόνηση στο ΟΑΚΑ.

Η ενδεχόμενη απουσία του, ωστόσο, από το ματς στην Σλοβενία είναι κάτι που μπορεί να κοστίσει στην ΑΕΚ, εφόσον κυνηγάει την πρόκριση στους «16» της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα