Συνθήματα και φέιγ βολάν έξω από το σπίτι του Λάσκαρη στην Αθήνα

Συνθήματα και φέιγ βολάν έξω από το σπίτι του Λάσκαρη στην Αθήνα

Gazzetta team
Συνθήματα και φέιγ βολάν έξω από το σπίτι του Λάσκαρη στην Αθήνα

bet365

Συνάντηση με τον Νίκο Λάσκαρη απαίτησαν τα μέλη του συνδέσμου Aris Athens Club, βρέθηκαν μάλιστα στο σπίτι του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ στην Αθήνα ο οποίος απέφυγε να τους συναντήσει.

Μετά τη χθεσινή (20/1) αναγκαστική αποχώρηση του Μάνου Λάσκαρη από το Nick Galis Hall στη διάρκεια του αγώνα με τον Κολοσσό Ρόδου αλλά και την παρέμβαση στον Δημήτρη Παπακυριάκη ο οποίος παραιτήθηκε από τη θέση του αντιπροέδρου της ΚΑΕ, τα μέλη του συνδέσμου ARIS ATHENS CLUB βρέθηκαν πριν από λίγο στο σπίτι του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ στην Αθήνα. Απαίτησαν να συναντηθούν μαζί του, αυτό δεν έγινε και στο βίντεο που κοινοποίησαν στη σελίδα τους στο Facebook φαίνεται ότι πέταξαν φέιγ βολάν έξω από την οικεία του Νίκου Λάσκαρη αλλά κι έγραψαν συνθήματα στους τοίχους απαιτώντας την αποχώρησή του από την ΚΑΕ.

Στην ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Facebook το Aris Athens Club γράφει… «Δράσεων Συνέχεια… και δεν κατέβηκες ποτέ. Μετά τη χθεσινή δράση του Aris Athens Club σειρά είχε το σπίτι του μεγαλομετόχου ο οποίος ενώ ήταν εκεί μας αγνόησε και δεν κατέβηκε να μιλήσουμε. Περιμένουμε να πράξει το αυτονόητο».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα