Ο Άρης πνίγεται στη θηλιά των προβλημάτων του

Ο Άρης πνίγεται στη θηλιά των προβλημάτων του

Βασίλης Βλαχόπουλος
Ο Άρης πνίγεται στη θηλιά των προβλημάτων του

bet365

Μια ματιά στο ρόστερ του Άρη αλλά και στη θέση του στον βαθμολογικό πίνακα είναι αρκετή για να αντιληφθεί κανείς ότι οι «κίτρινοι» είναι εγκλωβισμένοι στον κλοιό των προβλημάτων τους και ότι απαιτούνται άμεσα λύσεις.

Η αποχώρηση του Κιθ Μπένσον (θα συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της Ιαπωνίας) ήρθε να επιβεβαιώσει το… αυτονόητο και κυρίως το μέγεθος των προβλημάτων. Όπως σημείωσε το gazzetta.gr ο Αμερικανός αποφάσισε να αποχωρήσει για αγωνιστικούς και οικονομικούς λόγους. Και η απόφαση ανήκει στον ίδιο καθώς στον Άρη δεν ήθελαν στην παρούσα φάση να φύγει ο παίκτης, από τη στιγμή μάλιστα που η ομάδα είναι «βυθισμένη» στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας αλλά και δεδομένης της δυσκολίας που αντιμετωπίζουν στην απόκτηση παικτών. Όπως επιβεβαιώνεται από την ΚΑΕ αλλά και παραδέχθηκε ο Παναγιώτης Γιαννάκης, εδώ και 1 ½ μήνα είναι στο προσκήνιο το ζήτημα της ενίσχυσης αλλά επί της ουσίας δεν υπάρχει κάτι… ανακοινώσιμο.

Για να κλείσουμε το ζήτημα του Μπένσον, αντιλαμβανόμενος την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο σύλλογος ο παίκτης αποφάσισε να παραιτηθεί των δεδουλευμένων αλλά αυτό είναι και το πλαίσιο της συμφωνίας ούτως ώστε να πάει άμεσα στην Ιαπωνία και να ενσωματωθεί στη νέα ομάδα του.

Πάμε στην υπόθεση του Γκάρι Μπελ. Νεότερες πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι ο παίκτης έλαβε τη δέσμευση ότι θα πληρωθεί άμεσα ενώ διαψεύδεται από την ΚΑΕ η αποστολή εξωδίκου από την πλευρά του αθλητή. Το αυτονόητο είναι να μην φύγει κι άλλος παίκτης και το λυπηρό ότι δεν υπάρχει η παραμικρή ένδειξη για τη βελτίωση της κατάστασης κι ενώ ο Άρης βρίσκεται στην 11η θέση της Basketleague με μόλις δύο ξένους παίκτες (σ. σ. Μπελ, Ουίβερ) στο ρόστερ του.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα