Τζάκσον: «Θα δουλέψω σκληρά για τον ΠΑΟΚ»

Τζάκσον: «Θα δουλέψω σκληρά για τον ΠΑΟΚ»

Κάτια Πετροπούλου
Τζάκσον: «Θα δουλέψω σκληρά για τον ΠΑΟΚ»

bet365

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, Νταρνέλ Τζάκσον, μίλησε για την καινούρια σελίδα στην καριέρα του και την αγωνιστική του κατάσταση.

Ο Νταρνέλ Τζάκσον έρχεται από την Γαλλία και την Μπουζαλάκ στην Θεσσαλονίκη, καθώς θα ενισχύσει τον ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο 32χρονος Αμερικανός παίκτης, που αναμένεται στη Θεσσαλονίκη στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, θα αγωνίζεται με τον αριθμό «21», έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα των «ασπρόμαυρων» και μίλησε για τα συναισθήματά του και για αυτά που θα προσφέρει.

«Νιώθω πραγματικά ευλογημένος και τυχερός για τη νέα πρόκληση που ανοίγεται μπροστά μου. Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι πλέον μέλος του ΠΑΟΚ», είπε αρχικά.

Για τους αγώνες της Ρόσα Ράντομ με τον ΠΑΟΚ ανέφερε: «Από τα περσινά παιχνίδια της Ρόσα Ράντομ με τον ΠΑΟΚ θυμάμαι ότι στο πρώτο ματς είχαμε παίξει εξαιρετικά και είχαμε κερδίσει, αλλά στη Θεσσαλονίκη, ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος και νίκησε δίκαια».

Για το τι μπορεί να προσφέρει στην ομάδα σχολίασε: «Νιώθω ότι μπορώ να δώσω πολλά πράγματα στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Θα προσπαθήσω να προσαρμοστώ όσο καλύτερα και όσο γρηγορότερα μπορώ, για να παίξω το παιχνίδι μου με τον τρόπο που θα βοηθήσει την ομάδα να παίρνει νίκες. Θα δουλέψω σκληρά για να δώσω ό,τι μπορώ».

Για την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται υποστήριξε: «Είμαι σε καλή φόρμα, αλλά θα χρειαστώ μερικές προπονήσεις για να βρω αγωνιστικό ρυθμό. Υπάρχει διαφορά από την καλή φυσική κατάσταση και τον ρυθμό που χρειάζεσαι για να παίζεις σε αγώνες. Θεωρώ πάντως ότι γρήγορα θα φτάσω στο επίπεδο που βρίσκονται οι υπόλοιποι παίκτες του ΠΑΟΚ».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα