Ο Λευτέρης επιστρέφει στο… σπίτι του

Ο Λευτέρης επιστρέφει στο… σπίτι του

Βασίλης Βλαχόπουλος
Ο Λευτέρης επιστρέφει στο… σπίτι του

bet365

Μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις απομένουν για να οριστικοποιηθεί η επιστροφή του Λευτέρη Μποχωρίδη στον Άρη. Η συμφωνία είναι δεδομένη κι εντός του επόμενου 24ώρου αναμένεται να διευθετηθεί και το διαδικαστικό κομμάτι.

Για την ακρίβεια απομένει να ξεκαθαρίσει ένα στοιχείο. Οι όροι του διαζυγίου του 23χρονου γκαρντ με τον Παναθηναϊκό, δίχως να σημαίνει βέβαια ότι οι δύο πλευρές θα κοινοποιήσουν κάτι σχετικώς. Η ουσία είναι ότι ο Μποχωρίδης επιστρέφει στον Άρη έπειτα από περίπου 3,5 χρόνια στους «πράσινους» για να κάνει μια καινούργια αρχή στην καριέρα του και κυρίως, για να εξασφαλίσει ρόλο και χρόνο συμμετοχής. Στον Παναθηναϊκό δεν κατάφερε να βρει ποτέ τη θέση που ονειρευόταν, ήταν προφανές από τους πρώτους επίσημους (φετινούς) αγώνες ότι δεν συμπεριλαμβάνεται στο rotation του Τσάβι Πασκουάλ. Καλώς ή κακώς, αυτό είναι ένα άλλο θέμα συζήτησης.

Πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν μάλιστα ότι ο παίκτης περιμένει την ειδοποίηση για να ανηφορίσει στη Θεσσαλονίκη και να ενσωματωθεί στη νέα του ομάδα έχοντας αποχαιρετήσει άπαντες στον Παναθηναϊκό.

Στον Άρη, ο Μποχωρίδης θα έχει βασικό ρόλο. Το γνωρίζει και το περιμένει με ανυπομονησία. Στην ψυχή του υπάρχει μια… πελώρια λαχτάρα για μπάσκετ, όπως υπάρχει και η προσδοκία να αποδείξει την αξία του. Ήθελε να επιστρέψει στον Άρη γιατί πέρα από το συναισθηματικό κομμάτι το οποίο ουδέποτε έκρυψε, έκρινε ότι θα λειτουργήσει (όχι απλά) σ’ ένα γνώριμο περιβάλλον αλλά και σ’ ένα ασφαλές (μπασκετικά) περιβάλλον. Η αλήθεια είναι επίσης ότι δεν προστίθεται στον Άρη ως η λύση στο οργανωτικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα. Το πλάνο που έχει καταστρωθεί είναι να αντικαταστήσει έναν εκ των Αμερικανών που βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου. Για την ακρίβεια, τον Κουάμι Βον. Για να μπει όμως ένα τέλος στη συνεργασία με τον Βον θα πρέπει πρωτίστως να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Μποχωρίδης επιστρέφει στον Άρη… 3,5 χρόνια μεγαλύτερος σε σχέση με την τελευταία φορά που φόρεσε τη φανέλα, έχοντας παραστάσεις από το υψηλότερο επίπεδο και με διαφορετικό ρόλο σε σχέση με αυτόν που είχε τότε. Και θα συναντήσει στο Nick Galis Hall δύο παίκτες με τους οποίους συνεργάστηκε και τη σεζόν 2013-14, τον Σπύρο Μούρτο και τον Γιάννη Αθηναίου.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα