Η ΚΑΕ Άρης συμμετείχε στην 14η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα των Special Olympics

Η ΚΑΕ Άρης συμμετείχε στην 14η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα των Special Olympics

Gazzetta team
Η ΚΑΕ Άρης συμμετείχε στην 14η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα των Special Olympics

bet365

Η ΚΑΕ Άρης συμμετείχε στην 14η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα των Special Olympics 2017 ενώ στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν σήμερα(28/11) στο Nick Galis Hall πήραν μέρος και οι παίκτες της επαγγελματικής ομάδας.

Στους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν συμμετείχαν και αθλητές των τμημάτων υποδομής του Άρη και φυσικά αθλητές των Special Olympics. «Αυτός είναι ο αθλητισμός και πραγματικά είναι μεγάλη χαρά για μας να φιλοξενούμε αυτά τα παιδιά. Είναι μια διαδικασία που δίνει δύναμη και σε μας», σημείωσε μεταξύ άλλων ο εντεταλμένος σύμβουλος της ΚΑΕ, Μάνος Λάσκαρης.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης στάθηκε στην αξία που έχει να σταθεί ο καθένας στο πλευρών των Special Olympics. «Αυτά τα παιδιά έχουν μεγάλη δίψα για ζωή και είμαστε εδώ για να εκφράσουμε την αγάπη για τη ζωή. Πρέπει να κάνουμε ότι μπορούμε για να βοηθήσουμε τα παιδιά να βγάλουν τις δεξιότητές τους».

Ο πρόεδρος των Special Olympics, Διονύσης Κοδέλλας, ευχαρίστησε την ΚΑΕ Άρης για τη συμμετοχή της στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων. «Ο Άρης άνοιξε την αγκαλιά του σε μας. Οφείλουμε πολλά πράγματα στον Άρη και στον Μάνο Λάσκαρη ο οποίος από την πρώτη στιγμή μας αγκάλιασε, μας παραχώρησε αυτό το υπέροχο γήπεδο και μαζί με την ανδρική ομάδα στάθηκε δίπλα στα παιδιά», είπε.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα