Παπαπέτρου: «Θέμα χρόνου να μπουν τα σουτ» (vid)

Βασίλης Βλαχόπουλος
Παπαπέτρου: «Θέμα χρόνου να μπουν τα σουτ» (vid)
Τα τρίποντα είναι ευχή και κατάρα. Στην μέχρι στιγμής πορεία του σε Ελλάδα και Euroleague ο Ολυμπιακός σούταρε με ποσοστό περί του 25%. Στο Nick Galis Hall είχε 50% και ο άνθρωπος που ευστόχησε στα περισσότερα, ο Ιωάννης Παπαπέτρου, έδωσε την εξήγησή του στο gazzetta.gr.

«Κάνουμε προπόνηση. Επαγγελματίες παίκτες είμαστε, σουτάρουμε κάθε μέρα, κάποιες φορές θα μπουν (τα σουτ) κάποιες άλλες δεν θα μπουν. Πιστεύω ότι θα βελτιωθεί το σουτ μας γιατί γυρνάμε καλά την μπάλα και βρίσκουμε ελεύθερα σουτ. Νομίζω ότι όλοι είναι καλοί σουτέρ στην ομάδα, ακόμη και τα 4αρια. Σήμερα είδαμε να βάζει τρίποντο ο ΜακΛιν που είναι καλός σουτέρ οπότε θεωρώ ότι είναι θέμα χρόνου να μπουν τα σουτ», είπε.

Σχετικά με την εύκολη νίκη επί του Άρη αλλά και τον αγώνα του Κυπέλλου που θα γίνει επίσης στο Nick Galis Hall σε μία εβδομάδα εντόπισε πολλές φορές. «Σήμερα, από την αρχή του παιχνιδιού είχαμε τον έλεγχο, πήραμε μια διαφορά και την κρατήσαμε έχοντας συγκέντρωση γιατί ο Άρης στην έδρα του είναι πολύ καλή και επικίνδυνη ομάδα μαζί με τον κόσμο του. Ο αγώνας (του Κυπέλλου) θα είναι διαφορετικός. Θα πρέπει να ξεγράψουμε το σημερινό παιχνίδι, να το ξεχάσουμε. Θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι, πιστεύω ότι ο Άρης θα μπει πιο δυνατά, ο κόσμος θα στηρίξει περισσότερο, γιατί μετά από αυτή την ήττα με διαφορά έχει πληγωθεί ο εγωισμός του Άρη».

Πλέον ο Ολυμπιακός προσανατολίζεται στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα, στην οποία ο Ιωάννης Παπαπέτρου είδε πολλές διαφορές σε σχέση με πέρυσι παρά τις διαδοχικές ήττες της. «Πάντα πηγαίνουμε για να κερδίσουμε. Θέλουμε να παίζουμε παντού καλό μπάσκετ, να παίρνουμε νίκες. Η Μπαρτσελόνα είναι καλή ομάδα δεν έχει σχέση με την περσινή ομάδα, είναι βελτιωμένη και πρέπει να προσέξουμε γιατί πάντα κερδίζουμε δύσκολα εκεί πέρα οπότε πρέπει να προσέξουμε».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα