Οι αποκαλύψεις του Μπουτάρη για τον Γιαννάκη!

Οι αποκαλύψεις του Μπουτάρη για τον Γιαννάκη!

Βασίλης Βλαχόπουλος
Οι αποκαλύψεις του Μπουτάρη για τον Γιαννάκη!

bet365

Γιάννης Μπουτάρης και Παναγιώτης Γιαννάκης αντάμωσαν ξανά στο Παλέ και ο νυν Δήμαρχος Θεσσαλονίκης προχώρησε σε μια αποκάλυψη αναφέροντας τη δική του εισήγηση για τη μεταγραφή του Γκάλη στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 1992.

Λίγο πριν ανεβεί στο πάνελ ο Γιάννης Μπουτάρης είχε ακούσει τον Παναγιώτη Γιαννάκη να τον ευχαριστεί δηλώσια. «Ο Μπουτάρης έκανε πάρα πολλά για τον Άρη στο μπάσκετ. Η προίκα υπάρχει και σήμερα. Εγώ έχω μόνο καλά πράγματα να θυμάμαι και πιστεύω ότι το αναγνωρίζει όλη η κοινωνία της Θεσσαλονίκης. Φίλε Γιάννη, ευχαριστώ», είπε ο «Δράκος».

Ο Γιάννης Μπουτάρης ανταπέδωσε λέγοντας μια ιστορία. «Ξέρετε ότι εγώ είμαι αρειανός. Θυμάμαι όταν κάναμε τη μεταγραφή του Γιαννάκη μαζί με τον κουμπάρο μου τον Μητρούδη είχαμε αντιληφθεί ότι ο Παναγιώτης ήταν ο κρίκος που έλειπε από την αλυσίδα του Άρη. Το γιατί το απάντησε πριν από λίγο ο ίδιος γιατί μίλησε για την αξία της πάσας. Ο Παναγιώτης οργανώνει το παιχνίδι αλλά στην πραγματικότητα είναι ένας μεγάλος δάσκαλος. Θα σας αποκαλύψω μάλιστα ότι, όταν ήταν να γίνει η μεταγραφή του Γκάλη στον Παναθηναϊκό κι επειδή ήταν αδύνατο να μείνουν και οι δύο, εγώ επέμενα να μείνει ο Γιαννάκης γιατί είναι δάσκαλος. Είναι άνθρωπος ο οποίος μαθαίνει στους νεότερους αυτή τη δουλειά».

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5%* στο Βέρντερ Βρ. – Γκλάντμπαχ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα