Άρης: Παραμένει εκτός ο Σταρκ, ακολουθεί την ομάδα στην Αθήνα ο Μποχωρίδης

Άρης: Παραμένει εκτός ο Σταρκ, ακολουθεί την ομάδα στην Αθήνα ο Μποχωρίδης

Ο Τζόναθαν Σταρκ.

bet365

Ο Σταρκ δεν θα παίξει με το Περιστέρι, ακολούθησε την αποστολή του Άρη στην Αθήνα ο Μποχωρίδης.

Ο Άρης ετοιμάζεται για την αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Stoiximan Basket League όπου και θα αντιμετωπίσει το Περιστέρι Bwin, το Σάββατο (16/3, 17:15) στα Δυτικά προάστια.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά μέσω της επίσημης ενημέρωσης των «κιτρινόμαυρων», ο Γιάννης Καστρίτης δεν θα έχει στη διάθεσή του για δεύτερο σερί παιχνίδι τον Τζόναθαν Σταρκ ενώ ο Λευτέρης Μποχωρίδης που είχε θέμα με διάστρεμμα, ακολούθησε την αποστολή. Από την άλλη, ο Ρομπέρτο Γκάλινατ και ο Γιώργος Φίλλιος συνέχισαν τη θεραπεία τους.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης

Ο ΑΡΗΣ Midea αντιμετωπίζει το Σάββατο 16/03 (17:15, ΕΡΤ3) το Περιστέρι bwin στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου, για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη ολοκλήρωσε την προετοιμασία της σήμερα (15/03), με μία μεσημεριανή προπόνηση. Ο Λευτέρης Μποχωρίδης, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από ένα διάστρεμμα, συμμετείχε στο πρόγραμμα και θα ακολουθήσει την αποστολή στην Αθήνα. Εκτός θα παραμείνει, για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα, ο Τζόναθαν Σταρκ, ενώ οι Ρομπέρτο Γκάλινατ και Γιώργος Φίλλιος συνεχίζουν τη θεραπεία τους.

Πριν από την προπόνηση, το τεχνικό τιμ ανέλυσε τον αυριανό αντίπαλο με τη χρήση βίντεο. Η αποστολή του ΑΡΗ Midea αναχωρεί το απόγευμα αεροπορικώς για την Αθήνα και την απαρτίζουν οι:

1 Διαμαντής Σλαφτσάκης

3 Ίσμαελ Σανόγκο

4 Βασίλης Τολιόπουλος

7 Δημήτρης Κατσίβελης

9 Ρόμπερτς Μπλούμπεργκς

13 Λευτέρης Μποχωρίδης

18 Νίκος Περσίδης

22 Σίλβιο Ντε Σόουζα

25 Ρόνι Χάρελ

26 Ανδρέας Καλόγηρος

30 Κρις Μπάνκστον

44 Έρικ Ριντ JR

@Photo credits: INTIME
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα