Μόργκαν: «Στα 20+ χρόνια που παίζω μπάσκετ, δεν έχω δει κάποιον να θέλει τόσο σκόπιμα να τραυματίσει άλλον παίκτη»

Μόργκαν: «Στα 20+ χρόνια που παίζω μπάσκετ, δεν έχω δει κάποιον να θέλει τόσο σκόπιμα να τραυματίσει άλλον παίκτη»

Newsroom
Τζόρνταν Μόργκαν

bet365

Τα έβαλε με τη διαιτησία στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Προμηθέα ο Τζόρνταν Μόργκαν, ο οποίος αναφέρει ότι το αντιαθλητικό του Χάιμε Ετσενίκε ήταν σκόπιμο ώστε να τον τραυματίσει.

Η ΑΕΚ ηττήθηκε από τον Προμηθέα στα Λιόσια το περασμένο Σάββατο για την 20ή αγωνιστική της Stoiximan Basket League, με τον Τζόρνταν Μόργκαν να γίνεται... έξαλλος σχετικά με μία φάση απέναντι στον Χάιμε Ετσενίκε.

Ο σέντερ της ΑΕΚ διεκδίκησε ένα ριμπάουντ με αυτόν του Προμηθέα και βρέθηκε στο παρκέ μετά από «κλείδωμα» στο αριστερό του χέρι.

Σε ένα φάουλ που σφυρίχτηκε αντιαθλητικό μετά από παρέμβαση του Ηλία Ζούρου, ο οποίος ζήτησε challenge.

Ο Μόργκαν έκανε ταγκ τον ΕΣΑΚΕ σε δημοσίευσή του στο Instagram, αναφέροντας πως ο Ετσενίκε προσπάθησε σκόπιμα να τον τραυματίσει και περιμένει πλέον... πράξεις, μιλώντας για το ενδεχόμενο τιμωρίας.

Το ποστ του Μόργκαν

«Θέλω να μάθω τι θα συμβεί με το συγκεκριμένο. Στα 20+ χρόνια που παίζω μπάσκετ, δεν έχω δει κάποιον να θέλει τόσο σκόπιμα να τραυματίσει άλλον παίκτη. Τώρα θα μείνω εκτός για εβδομάδες σε μία κρίσιμη καμπή της σεζόν. Δεν υπάρχει θέση για κάτι τέτοιο σε κανένα άθλημα. Περιμένω δράσεις».

@Photo credits: eurokinissi
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα