Μπαρτζώκας: «Οι περισσότεροι στο μυαλό τους είχαν το παιχνίδι ως διαδικαστικό, είναι ανθρώπινη αντίδραση»

Γιώργος Μπαρτζώκας Ολυμπιακός
Την προσέγγιση των παικτών του δικαιολόγησε απόλυτα ο Γιώργος Μπαρτζώκας στην κάμερα της ΕΡΤ μετά την επικράτηση επί του Λαυρίου για την 20ή αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θεωρεί ανθρώπινη αντίδραση της προσέγγιση των παικτών του στο παιχνίδι κόντρα στο Λαύριο, τουλάχιστον όσον αφορά το πρώτο ημίχρονο. Ένα δεκάλεπτο όμως αρκούσε στον Ολυμπιακό όπως φάνηκε και στο παρκέ του ΣΕΦ, στην 20ή αγωνιστική της Stoiximan Basket League. Ο Ολυμπιακός που πλέον στρέφει την προσοχή του στο ντέρμπι της Πέμπτης απέναντι στον Παναθηναϊκό για την EuroLeague.

Οι δηλώσεις του Μπαρτζώκα

«Τηρουμένων των αναλογιών, αυτό νιώθουν και οι παίκτες, ότι ένα δεκάλεπτο καλό όπως το 3ο θα μας δώσει τη νίκη. Πολλές φορές δεν είναι έτσι γιατί το Λαύριο είναι καλή ομάδα, σκόραρε πάνω από 40 πόντους στο ημίχρονο και απέδειξε ότι για να κερδίσεις τον οποιονδήποτε πρέπει να προσπαθήσεις.

Το 3ο δεκάλεπτο, λοιπόν, ήταν καλό. Να πούμε ότι αρκούσαν δέκα λεπτά; Ας το πούμε. Από την άλλη είχαμε παίξει λιγότερο από 48 ώρες πριν ένα παιχνίδι με πολύ μικρό rotation κόντρα στη Βίρτους και οι περισσότεροι στο μυαλό τους είχαν το παιχνίδι ως διαδικαστικό.

Είναι ανθρώπινη αντίδραση, από την άλλη είμαστε επαγγελματίες. Υπήρχαν άνθρωποι που πλήρωσαν εισιτήριο και ενδεχομένως θέλανε να δούνε καλύτερο μπάσκετ, οπότε είναι λεπτή η γραμμή μεταξύ του να καταλαβαίνουμε τις συνθήκες αλλά να δείχνουμε τον επαγγελματισμό μας».

@Photo credits: eurokinissi
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα