Μάριος Ολύμπιος (ατζέντης Τολιόπουλου): Ο «Βασίλης είναι λιοντάρι στο παρκέ και… φοιτητής εκτός γηπέδου»

Μάριος Ολύμπιος (ατζέντης Τολιόπουλου): Ο «Βασίλης είναι λιοντάρι στο παρκέ και… φοιτητής εκτός γηπέδου»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Ο Τολιόπουλος

bet365

Ο Βασίλης Τολιόπουλος έχει εξελιχθεί σε… talk of the town και σε συνέντευξή του ο ατζέντης του, Μάριος Ολύμπιος, αναφέρθηκε στον 28χρονο γκαρντ ξεκαθαρίζοντας ότι η τελική απόφαση για το μέλλον του θα ληφθεί στο τέλος της χρονιάς, πιστώνοντας και στον Άρη την πορεία του πελάτη του και τονίζοντας ότι… «ο Βασίλης δεν θα δραπετεύσει από τον Άρη».

Στο υπέροχο ψηφιδωτό που φιλοτεχνεί ο Βασίλης Τολιόπουλος από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου προστέθηκαν και οι εκπληκτικές εικόνες με τη φανέλα της Εθνικής ομάδας, στην κορυφαία εμφάνισή του με το εθνόσημο. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Ρ/Σ Metropolis 95.5, ο Μάριος Ολύμπιος ο οποίος είναι ο ατζέντης του αθλητή μίλησε για την εξαιρετική σεζόν του Τολιόπουλου. «Για μένα δεν αποτελεί έκπληξη. Μπορεί να ακουστεί περίεργο αλλά γνωρίζω τον Βασίλη εδώ και τουλάχιστον δώδεκα χρόνια, ξέρω ποιος είναι και τι μπορεί να κάνει. Τώρα υπάρχει όλος αυτός ο ντόρος γύρω από το όνομά του, ακόμη και για εκείνη την απόφαση που είχε πάρει πριν από δύο χρόνια. Τότε τα δεδομένα ήταν διαφορετικά, υπήρχαν άλλοι λόγοι και ο ίδιος πήρε τις αποφάσεις του με γνώμονα τη γνώση του τι θα μπορούσε να κάνει», είπε.

Εκεί ρωτήθηκε επιμέρους για την απόφαση του παίκτη να μετακομίσει στον Άρη χαλαλίζοντας χρήματα βάσει του συμβολαίου που είχε στον ΠΑΟΚ. «Δεν θέλω να μπω στα οικονομικά δεδομένα. Γνωρίζω τον Βασίλη από την εποχή που ήταν στο παιδικό του Πανιωνίου και φέτος βλέπω εκείνο το παιδί. Αυτά που έκανε τότε ο Βασίλης τα κάνει και τώρα. Είναι ένα παιδί που πιστεύει στον εαυτό του και βάσει αυτού παίρνει τις αποφάσεις του. Ωστόσο, να μην ξεχνάμε ότι ο Βασίλης δεν τα κάνει μόνος του αλλά λειτουργεί σ’ ένα περιβάλλον ομάδας μ’ έναν προπονητή. Δεν είναι εύκολο αυτό που γίνεται, αλλά τώρα έχει έρθει σε μια ισορροπία, σε μια ευθεία γραμμή τόσο στην προσωπική ζωή του όσο και στην ομάδα. Έχει την ωριμότητα, είναι οι συνθήκες που έχει στον Άρη οι οποίες είναι πολύ καλές και ανθρώπους οι οποίοι θα τον υποστηρίξουν σε οτιδήποτε τους ζητήσει. Η ασφάλεια είναι σημαντικός παράγοντας για έναν αθλητή. Πέραν δηλαδή του ότι ο Βασίλης αξίζει αυτό που ζει, υπάρχει ένας συνδυασμός πολλά πραγμάτων».

Σχετικά με το πώς διαχειρίζεται ο ίδιος ο διεθνής γκαρντ την όλη κουβέντα γύρω από το όνομά του απάντησε… «ο Βασίλης είναι ένα λιοντάρι στο γήπεδο και εκτός αυτού λειτουργεί σαν φοιτητής πανεπιστημίου ο οποίος δεν θα επιδιώξει την προβολή. Παραμένει ταπεινός., μην ξεχνάμε εξάλλου ότι προέρχεται από μια δεμένη οικογένεια και τα βιώματα που έχει τον βοηθήσουν στη διαχείριση της κατάστασης. Επαναλαμβάνω ότι αυτό που κάνει δεν το κάνει μόνος του αλλά όλοι μαζί. Του δόθηκε η μπάλα στα χέρια, δεν φοβάται να πάρει την ευθύνη, μπορεί να κάνει το παιχνίδι του και νιώθει ευλογημένος που του δόθηκε αυτή η ευκαιρία σε μια τόσο μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Άρης. Γιατί ανεξάρτητα από τα μπάτζετ των ομάδων, ο Άρης πάντα είναι ο Άρης».

Εκεί ρωτήθηκε για το μέλλον του και τη γενικότερη φιλολογία που επικρατεί – λόγω και του ντόρου που προκάλεσαν οι εμφανίσεις του – δεδομένης και της προσφοράς του Άρη για την υπογραφή νέου συμβολαίου. «Ο Άρης είναι μεγάλο κλαμπ. Στον Άρη υπάρχει συγκεκριμένη φιλοσοφία, το ίδιο ισχύει για μένα αλλά και για τον Βασίλη. Σίγουρα θα παίξουν ρόλο και τα χρήματα, κυρίως όμως ένας συνδυασμός πολλών πραγμάτων. Από την ηλικία και το μέλλον του το οποίο μπορεί να είναι στον Άρη. Συζητήσαμε με τους ανθρώπους του Άρη και ζητήσαμε να τελειώσει πρώτα η χρονιά για να παραμείνει ήρεμος ο Βασίλης και στη συνέχεια να δει τις επιλογές του και να αποφασίσει. Φανταστείτε δηλαδή να αποφασίσει να μείνει στον Άρη γνωρίζοντας και τις υπόλοιπες επιλογές του. Ο Βασίλης ξέρει ότι, όλα όσα γίνονται, γίνονται μέσα από τον Άρη. Δεν θα συμβεί κάτι βίαια και ο Βασίλης δεν έχει καμία ανάγκη ή πρόθεση να δραπετεύσει από τον Άρη γιατί ξέρει ποιος είναι ο Άρης και τι έχει συμβεί».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα