Άρης: Η πρόταση στον Τολιόπουλο περιλαμβάνει τριετές συμβόλαιο και διπλάσιες απολαβές

Άρης: Η πρόταση στον Τολιόπουλο περιλαμβάνει τριετές συμβόλαιο και διπλάσιες απολαβές

Βασίλης Βλαχόπουλος
Ο Τολιόπουλος

bet365

Η ανανέωση της συνεργασίας με τον Βασίλη Τολιόπουλο αποτελεί κάτι παραπάνω από προτεραιότητα για τον Άρη, γι’ αυτόν τον λόγο οι «κίτρινοι» έχουν καταθέσει πρόταση για συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών.

Ουσιαστικά πρόκειται για μια αυτονόητη ενέργεια καθώς ο 28χρονος γκαρντ είναι ο αδιαφιλονίκητος ηγέτης της ομάδας, στα (περίπου) δύο χρόνια παρουσίας του στην ομάδα «κουβαλάει» τον ρόλο του πρωταγωνιστή αυτής και φέτος πραγματοποιεί, ίσως, την πιο εντυπωσιακή σεζόν στην καριέρα του με τελευταίο επιχείρημα τις εκπληκτικές εμφανίσεις του στο Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας. Πρόσφατα, ο χρηματοδότης της ΚΑΕ Άρης, Αχιλλέας Ρουσιαμάνης, επιβεβαίωσε με δηλώσεις του τις προθέσεις της διοίκησης και λίγο πολύ σκιαγράφησε την πρόταση που σκόπευε να καταθέσει στον αθλητή με σκοπό την ανανέωση της συνεργασίας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτή η πρόταση ήδη βρίσκεται στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης.

Για την ακρίβεια, την περασμένη Κυριακή (11/2), βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη ο ατζέντης, Μάριος Ολύμπιος, και στο πλαίσιο των επαφών που έγιναν με τον Αχιλλέα Ρουσιαμάνη, κατατέθηκε επίσημη πρόταση η οποία προβλέπει συμβόλαιο διάρκειας τριών χρόνων με διπλάσιες απολαβές σε σχέση με τις φετινές του για κάθε χρόνο συνεργασίας. Είναι γνωστό ότι μετά το διάστημα της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, ο Βασίλης Τολιόπουλος αποφάσισε να κάνει επανεκκίνηση στην καριέρα του (το καλοκαίρι του 2022) με απολαβές χαμηλότερες της αγωνιστικής αξίας του. Ανεβάζοντας κατακόρυφα την απόδοσή του και βελτιώνοντας πολλά κομμάτια του παιχνιδιού του, προφανώς πέτυχε και την αύξηση της αξίας της μετοχής του στο χρηματιστήριο του μπάσκετ.

Γι’ αυτόν τον λόγο η πρόταση του Άρη περιλαμβάνει αρκετά αυξημένες απολαβές αλλά στο πλαίσιο των οικονομικών δυνατοτήτων της ΚΑΕ, η οποία στο τέλος της σεζόν θα έχει «ξεμπερδέψει» με τα χρέη προς τρίτους και θα απομένει η τήρηση των ρυθμισμένων οφειλών προς το Δημόσιο. Πρόκειται για μια πρόταση η οποία ξεκάθαρα υποδηλώνει την αναγνώριση της προσφοράς του στην ομάδα, κυρίως όμως την πρόθεση να τον διατηρήσει στο ρόστερ του με τον ρόλο που ήδη έχει.

Όπως ήταν λογικό, η πλευρά του παίκτη ζήτησε χρόνο για να απαντήσει κι αυτή η στάση κρίθηκε λογική και παράλληλα έγινε σεβαστή από τους «κίτρινους». Στις τάξεις του Άρη γνωρίζουν ότι το όνομα του Βασίλη Τολιόπουλου ήδη συζητείται σε διάφορες ομάδες με μεγαλύτερες οικονομικές δυνατότητες, βασίζουν όμως τις πιθανότητές τους στη σχέση που ήδη έχει αναπτυχθεί μεταξύ του αθλητή και του συλλόγου και στο γεγονός ότι ο 28χρονος απολαμβάνει τον ρόλο του στην ομάδα.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα