Ο Τσέισον Ραντλ μιλάει στο Gazzetta για το μπέργκερ με το όνομά του (vid)

Ο Τσέισον Ραντλ μιλάει στο Gazzetta για το μπέργκερ με το όνομά του (vid)

Ο Τσέισον Ραντλ και το μπέργκερ του.

bet365

Ο Τσέισον Ραντλ διαθέτει το δικό του μπέργκερ στην πόλη του, το Ροκ Άιλαντ. Φέρει το όνομά του. Και το δημιούργησε ο ίδιος. Όπως του αρέσει να δημιουργεί στο παρκέ. Τη μαγειρική ικανότητα προσπαθεί να την τελειοποιήσει. Για την μπασκετική την... ευθύνη φέρει ο Μάικλ Τζόρνταν. Με αποδείξεις κασέτες VHS. Το Gazzetta έχει την ιστορία του Ραντλ.

Ο Τσέισον Ραντλ είναι έξι χρόνων. Στο δωμάτιό του. Μπροστά σε μία παιδική μπασκέτα, στην πόρτα του δωματίου του. Σουτάρει μία μπάλα και ονειρεύεται ότι είναι ο Μάικλ Τζόρνταν. Δεν μπορεί να αστοχήσει. Η μπάλα στα χέρια του...3...2...1, σουτ και νίκη!

Ο Τσέισον Ραντλ είναι 26 ετών. Σε μία κουζίνα. Πρέπει να φτιάξει ένα μπέργκερ. Όπως ακριβώς θα το έτρωγε ο ίδιος. Κομμένες πιπεριές χαλαπένιο, επάνω στο μπέργκερ, σος μπάρμπεκιου, πίκλες, μία φέτα ντομάτα.

Αν βρεθείτε ποτέ στο Ροκ Άιλαντ, του Ιλινόι, αναζητήστε το εστιατόριο «Pee Wee's». Και ζητήστε ένα Τσέισον Μπέργκερ. Μπορεί να μην σας το σερβίρει ο ίδιος ο Ραντλ, αλλά να είστε σίγουροι πως όσες γεύσεις... γαργαλήσουν τον ουρανίσκο σας, είναι δική του επιλογή.

«Οι ιδιοκτήτες του είναι παιδικοί φίλοι του μπαμπά μου. Ο ένας είναι και ξάδερφος της μητέρας μου. Είναι φίλοι και οικογένεια και μου είπανε ότι λατρεύουν αυτό που έχω κάνει για την κοινότητα για το Ροκ Άιλαντ. Και με ρώτησαν αν θα ήθελα να κάνω ένα μπέργκερ. Μπορούσα να γίνω όσο πιο δημιουργικός μπορούσα. Αν υπάρχει το μπέργκερ, μπορώ να να κάνω ό,τι θέλω», είπε στο Gazzetta ο γκαρντ της ΑΕΚ Betsson.

Και συνέχισε: «Ξεκίνησα από το μηδέν. Από το ψωμάκι, στον τύπο του κρέατος, στο τυρί... Είναι η δική μου ιδέα τι θα ήθελα σε ένα μπέργκερ. Αν αυτό ήταν το τελευταίο μου μπέργκερ, θα ήταν εκείνο που δημιούργησα. Το πιο αγαπημένο συστατικό θα ήταν το ροκφόρ. Δεν είναι από τα αγαπημένα μου τυριά, αλλά μου είπαν να το δοκιμάσω με κάποιους συνδυασμούς. Ήταν τέλειο».

Ο Ραντλ δημιούργησε ένα μπέργκερ σε μία κουζίνα. Αλλά ποια είναι η σχέση του με τη μαγειρική; «Λατρεύω να τρώω καλό φαγητό. Με τους φίλους μου και τη σύζυγό μου, ανταλλάζουμε συνεχώς συνταγές. Δεν έχω χρόνο να μαγειρέψω, αλλά ίσως όταν αποσυρθώ να αποκτήσω έναν σεφ στο σπίτι».

Ραντλ: «Ο μπαμπάς μου και ο Τζόρνταν, οι δύο ήρωές μου»

Στην εισαγωγή, σας αναφέραμε τον εξάχρονο Τσέισον, που ονειρεύεται πως είναι ο Μάικλ Τζόρνταν. Σε εκείνη τη μικρή μπασκέτα, στο δωμάτιό του, σκάρωνε χίλιες-δύο ιστορίες. Εκείνος και ο Μάικλ.

Η ιστορία είναι πέρα για πέρα αληθινή, μολονότι ο Ραντλ γεννήθηκε το 1993. Όταν ο MJ και οι Σικάγο Μπουλς ολοκλήρωναν την πρώτη Δυναστεία τους. Ας είναι καλά το βίντεο. Και ο μπαμπάς του, ο Γουίλι.

«Ο μπαμπάς μου είχα μία κούτα από κασέτες VHS. Αυτές είχαμε. Όταν ξυπνούσα νωρίς τα πρωινά, στο δωμάτιό μου είχα μία μικρή μπασκέτα, κρεμασμένη στην πόρτα μου. Και έκανα σουτ σε αυτή, μέχρι να ξυπνήσουν. Τότε πήγαινα στο δωμάτιό τους, έπαιρνα τις κασέτες και έβλεπα τον Μάικλ Τζόρνταν. Αυτά μελετούσα, μου... κόλλησαν», είπε ο Ραντλ στο Gazzetta.

Και πρόσθεσε, μιλώντας για τον θρυλικό παίκτη των έξι πρωταθλημάτων: «Δεν πρόλαβα να τον δω να αγωνίζεται. Ο μπαμπάς, ωστόσο, το είχε δει και μου έλεγε ιστορίες. Μου έλεγε ότι είναι ο καλύτερος όλων, η νοοτροπία του είναι αυτή που μου έμεινε. Οτιδήποτε χρειάζεται για να νικήσεις. Το έκανε. Αυτό προσπαθώ να σκέφτομαι κάθε φορά. Ο μπαμπάς μου και ο Μάικλ Τζόρνταν είναι οι δύο ήρωές μου».

@Photo credits: INTIME, Χρήστος Ζωίδης
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα