Άρης: Και πάλι στα «κιτρινόμαυρα» ο Λευτέρης Μποχωρίδης

Άρης: Και πάλι στα «κιτρινόμαυρα» ο Λευτέρης Μποχωρίδης

Newsroom
Ο Μποχωρίδης

bet365

Μετά από τρία χρόνια, ο Λευτέρης Μποχωρίδης φόρεσε και πάλι τα χρώματα του Άρη καθώς ήταν το ένα από τα δύο νέα πρόσωπα στην προπόνηση των «κίτρινων».

Ο διεθνής γκαρντ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα και θέλησε να επιστρέψει νωρίτερα στο παρκέ ούτως ώστε να προετοιμασία για την ερχόμενη σεζόν με τον Άρη. Μαζί του, στο παρκέ του Nick Galis Hall, ήταν και ο Ρομπέρτο Γκάλινατ καθώς ο Αμερικανός επίσης έκανε την πρώτη προπόνησή του με την ομάδα, ακολουθώντας μέσος της προπόνησης. Προηγήθηκαν οι ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε. Αντιθέτως, ο Γιώργος Φίλλιος συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα έπειτα από το οστικό οίδημα που υπέστη.

Το πρόγραμμα για την ομάδα του Γιάννη Καστρίτη περιλαμβάνει δύο φιλικά παιχνίδια με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας καθώς το αυριανό (9/9) έχει προπονητικό χαρακτήρα και θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, εν αντιθέσει με αυτό της Κυριακής (10/9, 19:00) στο Nick Galis Hall στο οποίο θα επιτραπεί η είσοδος φιλάθλων. Μάλιστα, οι παίκτες του Άρη προχώρησε σε σχετικό κάλεσμα του κόσμου καθώς πρόκειται για την πρώτη γνωριμία των φιλάθλων με τη νέα ομάδας ενόψει της επόμενης χρονιάς.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα