ΑΕΚ: Κοιτάζει Γιαννόπουλο μόνο αν μείνει ελεύθερος

ΑΕΚ: Κοιτάζει Γιαννόπουλο μόνο αν μείνει ελεύθερος

bet365

Το ενδεχόμενο επιστροφής του Χάρη Γιαννόπουλου στην ΑΕΚ παραμένει στο προσκήνιο και ενδέχεται να προχωρήσει από τη στιγμή που ο 32χρονος περιφερειακός μείνει ελεύθερος από τον Προμηθέα Πατρών.

Η ΑΕΚ ενισχύθηκε τις προηγούμενες ημέρες ενόψει της συνέχειας των υποχρεώσεών της στην Basket League και το Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας με τις προσθήκες των Αντώνη Κόνιαρη και Γιάννη Κουζέλογλου. Παικτών, δηλαδή που μπορούν να αποκτηθούν από την ομάδα του Στέφανου Δέδα εν μέσω των περιορισμών στις μεταγραφές που επιβάλουν τα 13 ban από τη FIBA.

Η «Ένωση», λοιπόν έχει επιλέξει μια διαφορετική πολιτική όσον αφορά την ενίσχυσή της, στοχεύοντας σε παίκτες που το «letter of clearance» δεν έχει φύγει από την Ελλάδα και ο Χάρης Γιαννόπουλος μπορεί να είναι ανάμεσα στους πιθανούς στόχους από τη στιγμή που μείνει ελεύθερος από τον Προμηθέα. Το Gazzetta ενημέρωσε τις προηγούμενες ημέρες πως ο 32χρονος γκαρντ - φόργουορντ αναμένεται να αποχωρήσει από τους Πατρινούς καθώς απομένουν τα διαδικαστικά για την λύση της συνεργασίας τους.

Η επιθυμία του Δέδα είναι η ενίσχυση της ομάδας με παίκτες που μπορούν να αποκτηθούν (λόγω των ban) και ο Γιαννόπουλος μπορεί να αποτελέσει μια επιλογή. Υπό μια περίπτωση, ωστόσο, αφού πρέπει να μείνει ελεύθερος από τον Προμηθέα. O 32χρονος περιφερειακός αγωνίστηκε σε 9 αναμετρήσεις της Basket League φέτος, μετρώντας 7.4 πόντους και 2.1 ριμπάουντ κατά μέσο όρο ανά 19:39 λεπτά, ενώ στο EuroCup αντίστοιχα κατέγραψε 4.1 πόντους και 2.4 ριμπάουντ ανά 17:37' σε 7 συμμετοχές.

Η χρησιμοποίηση του (αν κι εφόσον προχωρήσει) δεν θα είναι άμεση, αφού αναμένεται να μείνει εκτός μέχρι τον Φεβρουάριο λόγω επέμβασης στο πόδι. Ο Γιαννόπουλος φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ τη διετία 2018-20.

@Photo credits: eurokinissi
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα