«Πρέπει να βρω ρυθμό, να ανακτήσω τη φόρμα μου»

«Πρέπει να βρω ρυθμό, να ανακτήσω τη φόρμα μου»

«Πρέπει να βρω ρυθμό, να ανακτήσω τη φόρμα μου»

Μετά την εντυπωσιακή παρουσία του στους φιλικούς αγώνες, ο Μάικ Τζένκινς χαρακτηρίζεται από την εξαιρετικά μέτρια απόδοσή του στα επίσημα παιχνίδια. Ο Αμερικανός – μέσω του blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ – αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα ανάκτησης του ρυθμού του.

«Έχουμε μεγάλο και κρίσιμο παιχνίδι μπροστά μας. Όλοι πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και 100% έτοιμοι. Έχουμε δύο ήττες στο ελληνικό πρωτάθλημα. Πρέπει να επανορθώσουμε. Πρέπει να κάνουμε το καλύτερό μας για να βγούμε από την δύσκολη κατάσταση που έχουμε βρεθεί. Πρέπει να παίξουμε καλύτερα», ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια στάθηκε στη δική του παρουσία κάνοντας και την αυτοκριτική του. «Για εμένα προσωπικά αυτή ήταν μια πολύ δύσκολη εβδομάδα και λόγω της ήττας από τον ΠΑΟΚ. Δεν πήγα πουθενά. Εστίασα απόλυτα στο μπάσκετ και προσπάθησα να βρω ρυθμό για να ανακτήσω την φόρμα μου και να βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίσει. Οπότε ανυπομονώ για το παιχνίδι του Σαββάτου…».

Ο Μάικ Τζένκινς αναφέρθηκε στον αγώνα με τον Προμηθέα Πατρών αλλά και στον Κίκι Κλαρκ με τον οποίον ήταν αντίπαλοι κατά την κοινή παρουσία τους στο ιταλικό Πρωτάθλημα. «Δεν ξέρω πάρα πολλά για τον Προμηθέα, σίγουρα όμως ξέρουν οι προπονητές μας και εκείνοι θα μας που τι πρέπει να κάνουμε. Ξέρω, ωστόσο, έναν παίκτη που υπέγραψε πρόσφατα ο αντίπαλός μας. Αναφέρομαι στον Κίκι Κλαρκ, που έπαιζε και στον ΑΡΗ στο παρελθόν. Έχουμε παίξει ως αντίπαλοι στην Ιταλία. Γνωριζόμαστε, οπότε θα έχει πλάκα. Θα είναι ωραίο που θα τον συναντήσω ξανά και θα τον αντιμετωπίσω πάλι στο παρκέ», έγραψε.

Best of internet