Η διοίκηση των Ρόκετς «έφαγε» τον Χάουαρντ!

Η διοίκηση των Ρόκετς «έφαγε» τον Χάουαρντ!

Γιώργος Κούβαρης
Η διοίκηση των Ρόκετς «έφαγε» τον Χάουαρντ!

bet365

Σύμφωνα με τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, οι Ρόκετς μείωσαν δραματικά το χρόνο συμμετοχής του Ντουάιτ Χάουαρντ για χάρη του Κλιντ Κάπελα.

Το Espn αποκάλυψε τον λόγο που ο Ντουάιτ Χάουαρντ είχε παραγκωνιστεί από τους Χιούστον Ρόκετς στο τέλος της περσινής σεζόν! Η διοίκηση της ομάδας ήθελε να προωθήσει τον Κλιντ Κάπελα και αντ' αυτού έπρεπε να κρατήσει τον (άλλοτε) σταρ του ΝΒΑ εκτός πεντάδας.

Μάλιστα ο υπηρεσιακός -τότε- προπονητής Τζέι Μπι Μπίκερσταφ ήταν αντίθετος με την άποψη του γενικού διευθυντή Ντάριλ Μόρεϊ και του ιδιοκτήτη Λέσλι Αλεξάντερ σχετικά με τη δραστική μείωση του χρόνου συμμετοχής του Χάουαρντ.

Οι πηγές της ομάδας ανέφεραν ότι ο Αλεξάντερ ποτέ δεν συμμετείχε στις συναντήσεις με τους Μόρεϊ και Μπίκερσταφ ωστόσο υποστήριζε πλήρως το σχέδιο του Γενικού Διευθυντή να δοθεί προτεραιότητα στην προώθηση του Κάπελα.

Μάλιστα υπήρχε η φήμη ότι στις συζητήσεις συμμετείχε και ο Τζέιμς Χάρντεν (!) αλλά κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώθηκε από πουθενά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα