Αντεγκομπόγιε: «Χαρούμενος που επέστρεψα στην Ελλάδα»

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΚΥΜΗ 31/10 18:00

Αντεγκομπόγιε: «Χαρούμενος που επέστρεψα στην Ελλάδα»

Ο Όγκο Αντεκμπόγιε πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με την Κύμη και δήλωσε ενθουσιασμένος για την επιστροφή του στην Ελλάδα.

Αντεγκομπόγιε: «Χαρούμενος που επέστρεψα στην Ελλάδα»

Ο νέος παίκτης της Κύμης έφτασε το βράδυ της Κυριακής (24/10) στην Ελλάδα και λίγες ώρες αργότερα πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με την φανέλα της Κύμης.

Ο ίδιος ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: «Έρχομαι για τρίτη φορά στην Ελλάδα και είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος! Αγαπώ στα αλήθεια την χώρα σας! Αγαπώ τον τρόπο ζωής εδώ, τους ανθρώπους, τα πάντα! Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα. Δεν έχω προλάβει να δω την πόλη της Χαλκίδας, αλλά σύμφωνα με αυτά που μου είπαν οι νέοι μου συμπαίκτες είμαι σίγουρος ότι θα απολαύσω την διαμονή μου εδώ.

.Μόλις έκανα την πρώτη μου προπόνηση και μπορώ να πω ότι έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Όλα τα παιδιά με υποδέχτηκαν με τον καλύτερο τρόπο και με έκαναν να αισθανθώ αμέσως άνετα. Ήξερα από πριν τον Ελ Αμίν, αλλά και οι υπόλοιποι μου φάνηκαν εξαιρετικοί χαρακτήρες. Τώρα όσον αφορά τους στόχους μου για την φετινή σεζόν, θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα να κερδίζει τα παιχνίδια. Νιώθω έτοιμος να αγωνιστώ, θέλω να το αποδείξω αυτό στον προπονητή μου μέσα από τις προπονήσεις και να τον κάνω να με εμπιστευτεί στο ματς της Δευτέρας με τον Παναθηναϊκό».

Best of internet