Μαυροειδής: «Να ελέγξουμε τον ρυθμό από το πρώτο λεπτό»

Μαυροειδής: «Να ελέγξουμε τον ρυθμό από το πρώτο λεπτό»

Στέλλα Παπαδοπούλου
Μαυροειδής: «Να ελέγξουμε τον ρυθμό από το πρώτο λεπτό»

bet365

Ο Δημήτρης Μαυροειδής τόνισε πως η Σαρλερουά (25/10, 21:30) στην έδρα της είναι δυνατή και πιστεύει πως ο κόσμος της ομάδας που θα βρεθεί στο Βέλγιο θα τους δώσει έξτρα ώθηση.

Μία μέρα πριν από την αναμέτρηση με τη Σαρλερουά για τη 2η αγωνιστική του Champions League ο Δημήτρης Μαυροειδής μίλησε στο aekbc.gr: «Είναι ένας αγώνας, που αν θέλουμε να τερματίσουμε ψηλά στον όμιλο πρέπει να κερδίσουμε. Η Σαρλερουά στην έδρα της είναι αρκετά επικίνδυνη ομάδα, τρέχει στον αιφνιδιασμό, βάζει κάποια εύκολα καλάθια στο «τρανζίσιον». Στόχος μας είναι να ελέγξουμε το ρυθμό του αγώνα από το πρώτο λεπτό, όπως κάνουμε στα τελευταία ματς, και είμαι σίγουρος, ότι θα κερδίσουμε».

Όσο για την υποστήριξη του κόσμου: «Ακούστηκε ότι θα έχουμε και την υποστήριξη του κόσμου μας στο Βέλγιο, κάτι που μας δίνει έξτρα κίνητρο για τη νίκη. Τον ευχαριστούμε γιατί η ατμόσφαιρα που δημιουργεί στα τελευταία ματς είναι μοναδική».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα