Ζντοβτς: «Είμαστε καλύτερη ομάδα και πάμε για τη νίκη»

Ζντοβτς: «Είμαστε καλύτερη ομάδα και πάμε για τη νίκη»

Gazzetta team
Ζντοβτς: «Είμαστε καλύτερη ομάδα και πάμε για τη νίκη»

bet365

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για το δεύτερο ματς στο Basketball Champions League με αντίπαλο τη Σαρλερουά στο Βέλγιο (25/10, 21:30) με τον Γιούρι Ζντοβτς να παρουσιάζεται ιδιαίτερα αισιόδοξος.

Ο τεχνικός της Ενωσης αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με την βελγική ομάδα και εξέφρασε την πίστη του για το 2/2 της ΑΕΚ στη διοργάνωση.

«Σίγουρα το αυριανό (25/10) ματς δεν θα είναι εύκολο. Μπορεί η Σαρλερουά να έχασε εντός έδρας στην «πρεμιέρα» του Basketball Champions League και να μην πηγαίνει καλά στο βελγικό πρωτάθλημα, αλλά αυτό είναι ένα έξτρα κίνητρο γι' αυτήν να κάνει μία καινούργια αρχή. Θα είναι πιο συγκεντρωμένοι» ήταν τα λόγια του Γιούρι Ζντοβτς, ο οποίος κατέληξε λέγοντας:

«Εμείς πάμε στο Βέλγιο για να πάρουμε ακόμα μία νίκη. Είμαστε καλύτερη ομάδα και τα πάντα εξαρτώνται από εμάς, εάν θέλουμε να τερματίσουμε πρώτοι στον όμιλο. Ξέρω ότι θα έχουμε την υποστήριξη των οπαδών σε ακόμα ένα ματς και αυτό μόνο θετικό είναι. Τους ευχαριστούμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα