Ζντοβτς: «Ξέρω σε ποια ομάδα έχω έρθει»

Ζντοβτς: «Ξέρω σε ποια ομάδα έχω έρθει»

bet365

Ο Γιούρι Ζντοβτς αναφέρθηκε στην ευρεία νίκη της ΑΕΚ στην Κύμη ενώ απάντησε και για τους στόχους της ομάδας του.

Η ΑΕΚ πέρασε με ευκολία και παίζοντας καλό μπάσκετ από την Κύμη με τον Γιούρι Ζντοβτς να μένει ικανοποιημένος ειδικά από το πρώτο ημίχρονο.

Ο Σλοβένος προπονητής ξεκίνησε αρχικά αναφέροντας, «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Αυτό που τους είπα στα αποδυτήρια στο τέλος, είναι ότι πριν αρχίσει το ματς, θα έλεγα εντάξει σε αυτό το σκορ, αλλά στο δεύτερο σταματήσαμε να παίζουμε άμυνα. Δεν με ικανοποιεί αυτό. Το μυαλό μας ήταν μόνο στην επίθεση. Τα ξέρω αυτά. Ήμουν και εγώ παίκτης, αλλά είναι πολύ δύσκολο να το συνειδητοποιήσω. Συγχαρητήρια και πάλι στους παίκτες μας. Κάναμε πολύ καλή δουλειά στο πρώτο ημίχρονο. Έχασαν πολλά σουτ οι αντίπαλοι πάντως. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαμε την ίδια απόδοση. Εύχομαι το καλύτερο για τους αντιπάλους. Μου άρεσε η ομάδα τους».

Για το εάν μπορεί να σπάσει το δίπολο Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού: «Ξέρω από την πρώτη μέρα, σε ποια ομάδα έχω έρθει. Οι οπαδοί περιμένουν το πρωτάθλημα. Δεν είναι εύκολο, γιατί ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός είναι δύο τοπ ομάδες της Ευρώπης. αλλά αν δεν έχουμε πίεση από τους δημοσιογράφους και τον κόσμο, μπορούμε. Πρέπει να πιστέψουμε ότι μπορούμε, αλλιώς δεν θα το κάνουμε ποτέ. Έχουμε βρει χημεία. Δεν παίζουμε πολύ δυνατά παιχνίδια ακόμα. Δουλεύουμε σκληρά όμως και αν συνεχίσουμε θα δούμε. Σίγουρα θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε».

Για την υποστήριξη του κόσμου: «Σε κάθε ματς τους νιώθουμε όλο και περισσότερο δίπλα μας. Ειδικά στα μικρά γήπεδα εκτός έδρας. Δημιούργησαν ξανά εντυπωσιακή ατμόσφαιρα. Ήταν ο έκτος παίκτης μας και μας βοήθησε πολύ. Το σημαντικό είναι να τους βοηθήσουμε και εμείς με τις νίκες και να φέρνουμε περισσότερο κόσμο και στα εντός έδρας ματς, να μας στηρίζει. Τους ευχαριστούμε και είμαι πολύ χαρούμενος που τους κάναμε χαρούμενους».

Για το συμπέρασμα που βγαίνει σε ματς με νίκη με μεγάλη διαφορά: «Οι προπονητές πάντα ψάχνουμε να βρούμε αρνητικά στοιχεία. Είναι εύκολο να χαλαρώνεις όμως, σε μεγάλες διαφορές. Είναι επικίνδυνο όμως όταν χαλαρώνει και ο αντίπαλος. Προσπαθείς να κάνεις την δουλειά σου. Στον πάγκο δεν νιώθω εφησυχασμένος ούτε δευτερόλεπτο. Το σημαντικό είναι να κάνεις χαρούμενους όλους τους παίκτες. Να παίζουν όλοι αρκετά λεπτά και να βοηθούν όλοι. Παίζουμε ματς κάθε τρεις μέρες και χρειάζεται ροτέισον. Να βρεις ρυθμό στην επίθεση».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα