Έλειπε ο Ντέιβις, «τσιμπούσαν» τα «Γεράκια» (vid)

Γιώργος Κούβαρης
Έλειπε ο Ντέιβις, «τσιμπούσαν» τα «Γεράκια» (vid)

bet365

Οι Ατλάντα Χοκς εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την απουσία του Αντονι Ντέιβις και επικράτησαν εύκολα των Νιου Ορλεανς Πέλικανς στην «Philips Arena» με 96-89.

Πολύ πιο εύκολα απ' ότι δείχνει το τελικό σκορ επικράτησαν οι Χοκς των Πέλικανς (96-89) σε παιχνίδι που έγινε στην Ατλάντα. Η διαφορά ήταν σταθερά πάνω από τους 20 πόντους στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, αλλά στο τελευταίο 12λεπτο η ομάδα του Μάικ Μπουντελχόζερ χαλάρωσε και δέχθηκε ένα επιμέρους 30-19.

Ο Τιμ Χάρντγουεϊ Τζούνιορ ήρθε από τον πάγκο, αγωνίστηκε κάτι λιγότερο από 17 λεπτά, αλλά πρόλαβε να κάνει τη διαφορά στο ματς έχοντας 16 πόντους με 5/6 δίποντα, 2/4 τρίποντα και 1 κλέψιμο, την ώρα που οι Κάιλ Κόρβερ και Ντένις Σρέντερ σημειώναν από 13 πόντους ο καθένας με 9/17 σουτ στο σύνολο.

Για τους Πέλικανς που αγωνίστηκαν χωρίς τον Άντονι Ντέιβις, ο Τέρενς Τζόουνς τελείωσε το παιχνίδι με 18 πόντους έχοντας 4/10 δίποντα, 2/5 τρίποντα και 4/5 βολές, ενώ από 13 πόντους σημείωσαν οι Σόλομον Χιλ και ο ρούκι Μπάντι Χιλντ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα