Γκριν: «Έφτασε η ώρα να ζήσω κι εγώ αυτό το ματς»

ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΕΡΙΚ ΓΚΡΙΝ

Γκριν: «Έφτασε η ώρα να ζήσω κι εγώ αυτό το ματς»

Ο Έρικ Γκριν εξωτερίκευσε τις σκέψεις του γράφοντας στο προσωπικό του blog λίγες ώρες πριν το ντέρμπι στο ΣΕΦ.

Γκριν: «Έφτασε η ώρα να ζήσω κι εγώ αυτό το ματς»

Ο Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού ανυπομονεί για το πρώτο ντέρμπι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Ο Έρικ Γκριν blogαρε στο esake.gr και αναφέρθηκε στις τελευταίες σκέψεις του πριν το τζάμπολ στο ΣΕΦ.

Αναλυτικά:

«Καλοί μου φίλοι, ελπίζω να είστε καλά.

Δυστυχώς για εμάς η Euroleague δεν άρχισε όπως θα θέλαμε μιας και γνωρίσαμε μια σκληρή ήττα στη Μαδρίτη. Έτσι, όμως, είναι το μπάσκετ. Αν για 2-3 λεπτά χάσεις τη συγκέντρωση σου, τότε κινδυνεύεις να χάσεις την επαφή με το σκορ και κατά συνέπεια το παιχνίδι. Πλέον, όμως, αυτό το ματς ανήκει στο παρελθόν και πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Έτσι όπως θα είναι η φετινή σεζόν δεν έχεις το δικαίωμα να μένεις πίσω είτε στις νίκες είτε στις ήττες.

Έχουμε τώρα ακόμη ένα τεράστιο παιχνίδι. Μια φοβερή πρόκληση μπροστά μας. Την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό. Δεν σας κρύβω πως από τη μέρα που πάτησα το πόδι μου στην Ελλάδα, ακούω συνέχεια γι αυτά τα ματς. Οι φίλοι του Ολυμπιακού που με βλέπουν στον δρόμο, μου μιλούν για αυτά τα ντέρμπι, έφτασε λοιπόν η ώρα να ζήσω και εγώ αυτό το μεγάλο παιχνίδι και να είστε σίγουροι πως θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να βοηθήσω την ομάδα μου να φτάσει στη νίκη.

Όλοι μας είμαι σίγουρος πως θα δώσουμε το 150% των δυνάμεων μας για να νικήσουμε.

Χαιρετισμούς
Έρικ».

Best of internet