Έπιασαν... δουλειά οι «big three» των Ουόριορς (vid)

Γιώργος Κούβαρης
Έπιασαν... δουλειά οι «big three» των Ουόριορς (vid)

bet365

Το Γκόλντεν Στέιτ σκοράρει ασταμάτητα στην preseason, αφού αυτή τη φορά επικράτησε των Λος Άντζελες Λέικερς σε ματς που διεξήχθη στο Λας Βέγκας με 112-107.

Είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο, ότι οι Ουόριορς θα πετάνε... φωτιές στην επίθεση τη φετινή σεζόν, κάτι που έχει αρχίσει να φαίνεται από τα exhibition games. Αυτή τη φορά επικράτησαν των Λέικερς με 112-107, μια διαφορά πλασματική αφού στην τελευταία περίοδο τράβηξαν απότομα... χειρόφρενο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το ημίχρονο τελείωσε με 70-47 (!!!) αλλά στο δεύτερο μισό του αγώνα η ομάδα του Στιβ Κερ χαλάρωσε και οι βασικοί έκατσαν στον πάγκο για να ξεκουραστούν. Παρόλα αυτά, είχαν προλάβει να κάνουν τη ζημιά. Ο Κλέι Τόμπσον ήταν ο πρώτος σκόρερ του Γκόλντεν Στέιτ έχοντας 24 πόντους με 4/6 τρίποντα, ο Κέβιν Ντουράντ πρόσθεσε άλλους 17 πόντους με 3/5 τρίποντα, ενώ ο Στεφ Κάρι δεν χρειάστηκε να πάρει πολλές προσπάθειες και είχε 14 πόντους με 2/5 τρίποντα. Στο σύνολο, οι Ουόριορς μέτρησαν 14/22 σουτ έξω από τα 7.25μ., και αυτά σε... ρυθμό ρελαντί.

Οι Πάτρικ ΜακΚάου και Τζαβέιλ ΜακΓκι πρόσθεσαν από 13 και 12 πόντους αντίστοιχα, ενώ να σημειωθεί ότι δεν αγωνίστηκαν καθόλου οι Ντρέιμοντ Γκριν, Αντρέ Ιγκουοντάλα και Ντέιβιντ Ουέστ. Εκτός αγώνα έμεινε και ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού Ελιοτ Ουίλιαμς, ο οποίος αναμένεται να «κοπεί» από το τελικό ρόστερ της ομάδας.

Στον αντίποδα, οι Λέικερς μετρούν 2-4 ρεκόρ στην preseason. Το κέρδος από αυτό το παιχνίδι ήταν η απόδοση του rookie Μπράντον Ινγκραμ, ο οποίος ύστερα από μια σειρά κακών εμφανίσεων, ήταν αρκετά θετικός. Συγκεκριμένα μέτρησε 12 πόντους με 1/4 δίποντα, 2/2 τρίποντα, 4/6 βολές και 3 ασίστ, ενώ αντίθετα ήταν πολύ άστοχοι οι Ντ' Αντζελο Ράσελ (8π., 3/10 σουτ) και Τζόρνταν Κλάρκσον (15π., 4/14 σουτ). Καλύτερος των Λέικερς ήταν ο Νικ Γιανγκ με 17 πόντους, 3/3 δίποντα, 3/6 τρίποντα και 2/2 βολες.

 

NBA Τελευταία Νέα