Κόντρα Γκριν - Πιρς για τα... μάτια του Ντουράντ!

Αλέξανδρος Καραλής
Κόντρα Γκριν - Πιρς για τα... μάτια του Ντουράντ!

bet365

Ο Πολ Πιρς άσκησε έντονη κριτική στον Κέβιν Ντουράντ για την απόφασή του να μετακομίσει από τους Θάντερ στους Ουόριορς, με τον Ντρέιμοντ Γκριν να απαντά, υπερασπιζόμενος το συμπαίκτη του.

Ο βετεράνος φόργουορντ των Κλίπερς σχολίασε σε πρόσφατες δηλώσεις του ότι η νεότερη από αυτόν γενιά δεν είναι τόσο... διψασμένη όσο η δική του, ασκώντας κριτική στον Ντουράντ.

«Η νέα γενιά παικτών δεν είναι τόσο... διψασμένη όσο η δική μου. Όταν είσαι ότι κοντινότερο σε ανταγωνιστή, δεν πας να ενσωματωθείς στην ομάδα που σε απέκλεισε», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Πιρς για τον «KD» και συνέχισε:

«Είμαι ένας τύπος παλιάς σχολής. Είμαι ανταγωνιστής... Όταν θες να είσαι ο καλύτερος, πρέπει να κερδίσεις τους καλύτερους. Αυτό ήταν πάντα κάτι που με παρακινούσε. Στη σημερινή εποχή, πολλά από τα παιδιά είναι φίλοι. Αυτό είναι σαν ο Λαρι (Μπερντ) να αποφάσιζε να πάει να παίξει με τον Μάτζικ (Τζόνσον) ή κάτι παρόμοιο. Νομίζω ότι ο ανταγωνισμός κάνει το παιχνίδι αυτό που είναι».

Ο Πιρς, όμως δεν σταμάτησε εκεί, αλλά συμπλήρωσε: «Η Οκλαχόμα νομίζω ήταν μια ομάδα διεδκικητής του τίτλου. Είχαν το Γκόλντεν Στέιτ στα σχοινιά. Το καταλαβαίνω, όταν έχεις σπουδαίους παίκτες σε ομάδες που χάνουν, να βαριέσαι να χάνεις, πασχίζοντας για τα playoffs κάθε χρόνο. Είσαι ο
μοναχικός σταρ. Έχω βρεθεί σε αυτήν τη θέση. Θα μπορούσα να έχω φύγει από τη Βοστώνη πριν χρόνια, αλλά έμεινα και κέρδισα ένα πρωτάθλημα»
, ήταν τα χαρακτηριστικά του λόγια με την απάντηση να μην αργεί να έρθει, δια στόματος Ντρέιμοντ Γκριν.

Ο φόργουορντ των Ουόριορς ένιωσε την ανάγκη να υπερασπιστεί το συμπαίκτη του στους «Πολεμιστές» και απάντησε σχετικά στα λεγόμενα του Πιρς: «Όλοι θέλουν να που κάτι. Κανείς δεν παραπονιέται όταν κάποιος φεύγει από την Apple και πάει στην Google. Αυτοί οι δυο δεν είναι σε ανταγωνισμό; Ως παίκτης του μπάσκετ είσαι ο διευθυντής μιας δουλειάς. Είσαι η δουλειά. Ο Κέβιν Ντουράντ είναι μια μεγάλη δουλειά.

Είναι ο διευθυντής αυτής της δουλειάς. Οπότε το να παίξει μπάσκετ σε μια άλλη ομάδα είναι απλά μια απόφαση του διευθυντή που ήθελε να φύγει και να πάει κάπου αλλού. Που είναι η διαφορά στο παρκέ του μπάσκετ; Είναι η καθημερινή σου δουλειά και θες να κάνεις το καλύτερο για σένα», ήταν τα λόγια του Γκριν για μια υπόθεση, στην οποία οι συζητήσεις γύρω από αυτήν θα κάνουν πολύ καιρό για να καταλαγιάσουν!

 

NBA Τελευταία Νέα