Θέλει τον Ομάρ Κουκ ο Παναθηναϊκός!

Θέλει τον Ομάρ Κουκ ο Παναθηναϊκός!

Γιώργος Κούβαρης
Θέλει τον Ομάρ Κουκ ο Παναθηναϊκός!

bet365

Ο Ομάρ Κουκ της Εστουδιάντες είναι ένας από τους παίκτες που εξετάζει ο Παναθηναϊκός προκειμένου να πάρει τη θέση του Μάικ Τζέιμς!

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, έχει γίνει ήδη κρούση στη πλευρά του παίκτη προκειμένου να γίνουν γνωστές οι προθέσεις του, αλλά το μεγάλο πρόβλημα αποτελεί η (προς το παρόν) άρνηση της Εστουδιάντες.

Ο Αμερικανός με διαβατήριο από το Μαυροβούνιο (34χρ., 1.86μ.) υπέγραψε στους Μαδριλένους τον περασμένο Αύγουστο, ωστόσο μόλις πληροφορήθηκε για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού Superfoods δεν έκρυψε την επιθυμία του να μετακομίσει στο «Νίκος Γκάλης».

Το μοναδικό «αγκάθι» αποτελεί η ομάδα του, αφού δεν φαίνεται διατεθειμένη στην παρούσα φάση να τον παραχωρήσει. Και ο λόγος δεν είναι τόσο οικονομικός, αφού οι «πράσινοι» θα καλύψουν το ποσό που θα χρειαστεί, όσο αγωνιστικός.

Σε περίπτωση που ο Ομάρ Κουκ αποχωρήσει από τους «φοιτητές» θα τους δημιουργηθεί «κενό» στη συγκεκριμένη θέση, το οποίο θα θέλουν και εκείνοι από τη πλευρά τους να το καλύψουν με κάποιον κοινοτικό. Αυτό σημαίνει ότι η πλευρά του Παναθηναϊκού θα πρέπει να πιέσει περισσότερο προκειμένου να τον αποκτήσει και ο παίκτης από τη πλευρά του να προσπαθήσε να πεισει τους ιθύνοντες της Εστουδιάντες να τον παραχωρήσουν.

Ο Κουκ έχει αγωνιστεί έξι χρόνια στην EuroLeague με Ουνικάχα Μάλαγα, Βαλένθια, Ολίμπια Μιλάνο, Κάχα Λαμποράλ (σ.σ. νυν Μπασκόνια) και Λιέτουβος Ρίτας, είναι άριστος γνώστης της διοργάνωσης, ενώ μετράει 105 παιχνίδια με 6,8 πόντους και 5,3 ασίστ.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα