Η νέα EuroLeague στο... πιάτο σας!

Gazzetta team
Η νέα EuroLeague στο... πιάτο σας!
Η νέα εποχή της EuroLeague έφτασε και το gazzetta.gr σας παρουσιάζει όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση που αρχίζει απόψε (12/10, 22:00).

Θέλετε να ξέρετε τα πάντα γύρω από την EuroLeague; Η μπασκετική ομάδα του gazzetta.gr έφτιαξε τον πιο πλήρη οδηγό για τη διοργάνωση της νέας αγωνιστικής περιόδου, ώστε να μην ξεφύγει τίποτα!

Στον καινούριο οδηγό της EuroLeague μπορείτε να βρείτε αναλυτικά τα ρόστερ των ομάδων, δυνατά και αδύναμα σημεία τους αλλά και το πού στοχεύει στη διοργάνωση καθένας από τους 16 «μονομάχους».

Παράλληλα, θα βρείτει όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με το καινούριο format του θεσμού, από το καινούριο σύστημα διεξαγωγής, μέχρι τα έσοδα των ομάδων και πληροφορίες για το Final 4 του προσεχούς Μαΐου.

Ποιοι παίκετς βρίσκονται στο Hall Of Fame; Τι αναμνήσεις μας άφησε ο τελικός του 1991; Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι την ιστορία του θεσμού αλλά και τους παίκτες-σύμβολα που χάραξαν τη δική τους πορεία στην EuroLeague.

Οι μπασκετικοί συντάκτες θα λύσουν κάθε απορία, ακόμη και του πιο απαιτητικού αναγνώστη σχετικά με τη φετινή διοργάνωση, ενώ κάθε εβδομάδα θα μπορείτε να βρίσκεται τα πεπραγμένα των Ελλήνων που βρίσκονται σε ομάδες του εξωτερικού και αγωνίζονται στην EuroLeague.

Όλα αυτά, μαζί φυσικά με τα τελευταία νέα της διοργάνωσης και των ομάδων, στον καλύτερο και πιο ολοκληρωμένο οδηγό της διοργάνωσης, που φτιάχτηκε με μεράκι από την ομάδα μπάσκετ του gazzetta.gr. Απολαύστε... ανεύθυνα!