Σανικίτζε: «Ακόμα δεν τελειώσαμε εμείς»

Σανικίτζε: «Ακόμα δεν τελειώσαμε εμείς»

Gazzetta team
Σανικίτζε: «Ακόμα δεν τελειώσαμε εμείς»

bet365

Οσοι προεξοφλούν ότι ο Βίκτορ Σανικίντζε δεν θα ξαναφορέσει τη φανέλα του Άρη, ας είναι επιφυλακτικοί γιατί οι “κίτρινοι” έχουν κατά νου να προτείνουν νέο συμβόλαιο στον Γεωργιανό.

Ιδιαίτερες επεξηγήσεις δεν χρειάζονται για τον τίτλο του κειμένου. Το συγκεκριμένο ρεφρέν αποδόθηκε από τον Αντώνη Ρέμο, αναφέρεται σε παλιά αγάπη και την άρνηση συμβιβασμού με το τέλος μιας σχέσης. Δεν γνωρίζουμε αν ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος, όπως αυτός που αναπτύχθηκε παράφορα μεταξύ του Άρη με τον Βίκτορ Σανικίντζε. Διότι, δεν υπάρχει αμφιβολία για την ένταση των συναισθημάτων που καλλιεργήθηκαν και στις δύο πλευρές. Μόνο που σήμερα, ο Άρης τακτοποιεί τις τελευταίες λεπτομέρειες για την επικύρωση της συμφωνίας με τον Τάντια Ντραγκίτσεβιτς, ενώ ο “Βίκα” είναι ξαπλωμένος στο κρεβάτι του... πόνου και σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση. “Strictly business” που λένε και οι Αμερικάνοι, καθώς ο Άρης είναι υποχρεωμένος να κοιτάξει (και) τη δική του επόμενη μέρα.

Αυτή του Βίκτορ Σανικίντζε, επί του παρόντος, απλά συζητείται. Υπό την έννοια ότι υπάρχει η σκέψη, δεν έχει ωριμάσει ακόμη, κυρίως όμως είναι αδύνατο να διατυπωθεί στην παρούσα φάση. Είναι δεδομένο όμως ότι εντός του Άρη συζητήθηκε το ενδεχόμενο κατάθεσης πρότασης συνεργασίας στον 30χρονο φόργουορντ για την αγωνιστική περίοδο 2017-18. Αυτή τη στιγμή τέτοιου είδους κουβέντα δεν μπορεί να γίνει με τον αθλητή διότι ο Σανικίντζε δεν έχει τη διάθεση να μιλήσει για το μέλλον του. Αλλά θα γίνει κι εκεί θα φανεί το μέλλον αυτής της σχέσης.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα