Σίνγκλετον και Γκιστ παίζουν... 2k17 στο Xbox One S! (pics & vids)

Σίνγκλετον και Γκιστ παίζουν... 2k17 στο Xbox One S! (pics & vids)

Γιώργος Κούβαρης
Σίνγκλετον και Γκιστ παίζουν... 2k17 στο Xbox One S! (pics & vids)

bet365

Πριν απο μερικούς μήνες ένας φίλαθλος προκάλεσε τον Κρις Σίνγκλετον μέσα από το twitter προκειμένου να αγοράσει το Xbox One S. Εκείνος θέλησε να την δοκιμάσει και διοργάνωσε μια εκδήλωση στα γραφεία της εταιρείας προκειμένου να δει τον τρόπο παιχνιδιού .Το αποτέλεσμα; Ακρως απολαυστικό!

Αν και αρχικά ήταν προγραμματισμένη η παρουσία του Μάικ Τζέιμς, κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό. Ο τραυματισμός του Αμερικανού στο χέρι ανάγκασε τον Σίνγκλετον να κάνει... αλλαγή και να τον αντικαταστήσει με τον Τζέιμς Γκιστ, ο οποίος θέλει... δουλειά ακόμα όσον αφορά τις παιχνιδομηχανές.

Αμφότεροι έπαιξαν αντίπαλοι το NBA 2k17 Xbox One S και ο Σίνγκλετον ήταν ο... μεγάλος νικητής με 12-8. Ο φόργουορντ των «πρασίνων» επικράτησε του Γκιστ με το εξπραγματικό 12-8 (!!) παίζοντας τέσσερις περιόδους των δύο λεπτών. Για την... ιστορία, εόχε επιλέξει τους Χιούστον Ρόκετς, ενώ ο συμπαίκτης του, τους Τορόντο Ράπτορς. Αμφότεροι έπαιξαν αντίπαλοι και στο ποδοσφαιρικό FIFA αλλά όπως έλεγαν μετά, προτιμούσαν το... μπάσκετ!

Να σημειωθεί ότι διεξήχθη και τουρνουά δημοσιογράφων και το gazzetta.gr κατέκτησε την 2η θέση.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα