Ζντοβτς: «Ψεύτικο το αποτέλεσμα, κακό βράδυ»

Ζντοβτς: «Ψεύτικο το αποτέλεσμα, κακό βράδυ»

Ζντοβτς: «Ψεύτικο το αποτέλεσμα, κακό βράδυ»

bet365

Ο Γιούρι Ζντοβτς κράτησε τη νίκη απέναντι στον Απόλλωνα, ωστόσο θεωρεί πως η ΑΕΚ δεν έδειξε καλή εικόνα και παρουσιάστηκε κακή σε πολλούς τομείς.

Ο τεχνικός της Ένωσης ανέφερε μετά τη νίκη στην Πάτρα: «Φοβόμουν αυτό το ματς, η Πάτρα έχει πολύ καλό ρόστερ, προπονητή, παίζουν πολύ καλό μπάσκετ. Δεν ξέραμε πως δεν θα παίξουν κάποιοι παίκτες τους, προσωπικά θα προτιμούσα να έπαιζαν όλοι οι παίκτες τους, είχαμε προετοιμαστεί για αυτό. Δεν ήταν καθόλου εύκολο ματς, είχαμε μεγάλα προβλήματα στο πρώτο μέρος, παρότι είχαμε προετοιμαστεί για τη ζώνη του Απόλλωνα Πατρών δεν αντεπεξήλθαμε, δεν μπορούσαμε βρούμε ρυθμό, είχαμε άσχημες αποφάσεις. Νομίζω οι παίκτες μου ήταν φοβισμένοι.

Βελτιώσαμε την άμυνά μας στο δεύτερο ημίχρονο, αυτό ήταν το «κλειδί» της νίκης μας. Οι παίκτες του Απόλλωνα Πατρών κουράστηκαν, δεν είχαν και μεγάλο ροτέισον, ούτε εμείς βέβαια, στο δεύτερο ημίχρονο χρησιμοποιήσαμε 5-6 παίκτες που θεωρήσαμε πως ήταν στην καλύτερη βραδιά. Το αποτέλεσμα είναι ψεύτικο, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Ήταν κακό βράδυ επιθετικά για εμάς, αλλά και σε άλλους τομείς. Να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους, μακριά από τραυματισμούς».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα