Αγωνία για Σανικίντζε, φόβοι για χιαστό (pics)

Αγωνία για Σανικίντζε, φόβοι για χιαστό (pics)

Αγωνία για Σανικίντζε, φόβοι για χιαστό (pics)

bet365

Ο Γεωργιανός τραυματίστηκε 93 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε του αγώνα μεταξύ του Άρη και των Τρικάλων BC ARIES στο Nick Galis Hall και αποχώρησε με φορείο από τον αγωνιστικό χώρο.

«Ξινή» βγήκε η πρεμιέρα για τον Άρη και τον Βίκτορ Σανικίντζε. Ένα λεπτό και 33 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε του αγώνα με τα Τρίκαλα BC ARIES, ο Γεωργιανός φόργουορντ σε μια προσπάθειά του να σταματήσει τον Μπιρούτα πάτησε άσχημα στο παρκέ. Αμέσως εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο το ιατρικό επιτελείο του Άρη.

Ο έμπειρος παίκτης δεν μπορούσε να πατήσει το πόδι του στο παρκέ (έπιανε το γόνατό του), είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι χρειάστηκε να μεταφερθεί με φορείο εκτός αγωνιστικού χώρου!

Αυτομάτως ανατράπηκε και το πανηγυρικό κλίμα που επικρατούσε στις κερκίδες του γηπέδου, ενώ μετά το τέλος του αγώνα οι παίκτες του Άρη αντί για να αποδυτήρια πήγαν στην άκρη του πάγκου όπου καθόταν ο Σανικίντζε και δεχόταν τις πρώτες βοήθειες από το ιατρικό επιτελείο του Άρη.

Από τις αντιδράσεις του παίκτη αλλά και των ανθρώπων του Άρη, δίνεται η εντύπωση ότι πρόκειται για σοβαρό τραυματισμό. Ο παίκτης πάει άμεσα για μαγνητική και υπάρχει φόβος για πρόβλημα στον χιαστό.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα